2777
2789
عنوان

خااااااانما دلم خیلی پره

111 بازدید | 14 پست

من ونامزدم ۴سال همدیگرو میخواستیم اما خانواده همسرم اصلا ب روی خودشون نمیاوردن و برای خواستگاری پیش قدم نمیشدن .منو نامزدمم توو این ۴سال خیلی سختی کشیدیم تا اینکه بالاخره چندماه پیش اومدن خواستگاری اونم با چه مکافاتی ،نمیشه گفت مخالف بودن اخه الان رفتارشون خیلی با من خوبه مخصوصا پدرشوهرم که خیلی بهم محبت میکنه اما نمیدونم بعضی چیزاشون خیلی اذیتم میکنه مثلا اینکه توو جشن نامزدی کلا ۴ ۵ نفر بودن و ما کلی مهمون یه حالت بدی بود ک هیچ کدوم از فامیلاشون ب بهانه های مختلف نیومده بودن.یا اینکه سر عقد بهم زیرلفظی ندادن.ب منو نامزدم اصلا کمک مالی نمیکنن .نامزدمم تازه بهشون کمک میکنه بااینکه کمی توو فشاریم خودتون میدونید چقد تشکیل زندگی این روزا سخت شده اما خانوادش نمیدونم چرا اهمیتی نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ربطی نداره خواهر شوهر منو خیلی خانواده شوهرش میخواستن و میخوان پولدارم هستن ولی اهل کمک و حمایت مالی نیستن. اصلا تو این فاز نیستن انگار حواسشون نیست

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اخه من هرچی به نامزدم میگفتم ک خانوادت مخالفن میگفت ن فقط میگن الان وقتش نیس ،خب بعد اینکه وقتش شد چ ...

توقع نداشته باش

یک کلام

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

چون اونا شما رو انتخاب نکردن اینجوری رفتار میکنن اگه نامزدتو دوست داری سعی کن به این چیزا توجه نکنی چون جوابی برای‌ این چراها نیست توی زندگی همیشه به اصل توجه داشته باش نه حاشیه چون باعث میشه اون اصل رو فراموش کنی 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

ميگذره اين روزا من از عيدي ها كادوها عروسي خريد همه و همه گذشتم با اينكه داشتن يه قرونم ندادن هر روزم بهم ضربه ميزنن اگه دوستش داري خيلي مواردو كوتاه بيا و به زندگيه دونفرتون فكر كن من بعد ده سال هنوز ميشنوم بهم ميگن خوبت كرديم ادمت كرديم اخه دو روز عقد كرده رو چرا خوبم كردين آدمم كردين🙄متاسفانه تو زمونه اي  هستيم كه همه بي رحمن توقعي نداشته باش ارامشت بيشتر ميشه

ميگذره اين روزا من از عيدي ها كادوها عروسي خريد همه و همه گذشتم با اينكه داشتن يه قرونم ندادن هر روز ...

اره ب خدا منم درست مثل شمام کاریش نمیشه کرد انگار ،البته اینا رفتار بدی با من نداشتن خودشون نیستن اما خداشون هس

اره ب خدا منم درست مثل شمام کاریش نمیشه کرد انگار ،البته اینا رفتار بدی با من نداشتن خودشون نیستن ام ...

بعضيا اول به خيرو خوشي ان بعضي ها وسطاش ماهم ميشيم اخر به خير😀الان كه عقدي هيچي نگو از خانوادش كه هميشه تو گوشش ميمونه و همش ميشه يه كينه من بعد ده سال چوب سادگيمو ميخورم بخواد بفهمه خودش ميفهمه نيازي نيست بهش بگي 

بعضيا اول به خيرو خوشي ان بعضي ها وسطاش ماهم ميشيم اخر به خير😀الان كه عقدي هيچي نگو از خانوادش كه ه ...

دقیقا گاهی فکر میکنم چجوریه ک اینهمه دختر دور و اطرافم انقد راحت و خوش و خرم با بهترین امکانات رفتن سر خونه زندگیشون تنها دغدغشونم مدل لباس عروسشون بود اونوقت من وخیلیا مث خودم باید قده یه عمر زندگیه بقیه سختی بکشیم اما بازم شکر 

میدونین من برا خودم مهم نیس چون دختر کم توقعی هستم ولی چون میبینم همسرم داره زیر بار مشکلات له میشه ...

من بعده ۸سال هنوز دلم واسه همسرم میسوزه که هیچ کسیا نداشت کمکش کنه.از خدات بخواه عزیزم،ما الان درسته که قرض داریم ولی شوهرم خودشا کشید بالا خونه ساخت ماشین خرید الانم قرضه همون ساخته خونه را داریم که خداراشکر داره تموم میشه.زیاد سختی کشیدیم ولی وقتی پشت هم بودیم راحتتر بود تحمله سختیا.فقط از خدا بخواه که بی منت کمکتون میکنه

من بعده ۸سال هنوز دلم واسه همسرم میسوزه که هیچ کسیا نداشت کمکش کنه.از خدات بخواه عزیزم،ما الان درسته ...

خداروشکر براتون خوشحالم ،ماهم کسیو نداریم ان شالله خدا دست همه جوونارو خودش بگیره ،توو این دنیا هیچ کس حتی ب عزیزشم رحم نمیکنه