2777
2789
واس شماعلائمی داشت ازاول یاالان دارید؟

ما هم فقط خستگی و بی حالی و احساس حرارت زیاد بدن یعنی گرگرفتگی  

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خوب خوب شید عزیزم😥

ممنونم . ان شاالله شما هم سلامت باشین

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》
پاهاش یاعضله هاش درد نمیکنه ؟من ی چند روزه پاهام اذیت میکنه ،ضعف عضله منظورمه😤

خودت و ببند به سالاد شیرازی با ابغوره دور فست فود و غذا های چربم خط بکش ورزشم بکن پیاده روی حداقل و کدو زیاد بوخور  برنجتم کم کن حتما زود درمان میشی راسی دکترم برو دارو میده بیشتر چیزات و آبپزی بوخور اها تخم مرغم نخور

نمیدونم شنبه میرم واس چکاگ 😭😭😭😭میترسم 

اصلا نگران نیاش  اگه کمبود ویتامین یا کلسیم باشه  انشاا...با قرص حله اگرم نگران کبدت هستی انشاا... با خوردن شبی یه لیوان شربت ولرم سرکه انگبین و دقت توی مواد غذایی مصرفی و نخوردن اب حین غدا حل میشه

خودت و ببند به سالاد شیرازی با ابغوره دور فست فود و غذا های چربم خط بکش ورزشم بکن پیاده روی حداقل و ...

چشم عزیزم ممنون بابت راهنماییت،من کلا دیونه شدم اینقدک تو این پیچا اینجوریچیزا رو گذاشتن خوندم همش کارم شده گریه 😭😭شنبه برم چکاپ ببینم چی مگن 

اصلا نگران نیاش  اگه کمبود ویتامین یا کلسیم باشه  انشاا...با قرص حله اگرم نگران کبدت هستی ...

مرسی واس امیدواریت😍😍😍فقط بخاطر پسرم میترسم 😞😞😞😞😞من نباشم تنها میمونه😞دوباره جنون لعنتی اومده سراغم 😭😭😭

چشم عزیزم ممنون بابت راهنماییت،من کلا دیونه شدم اینقدک تو این پیچا اینجوریچیزا رو گذاشتن خوندم همش ک ...

من شوهرم کبدش چرب بود فکن کنم گرید دو با همین چیزا آوردیمش پایین و آنزیماش تنظیم شد یه آشیم هست آش اسپید باج سبزی آش بعلاوه یه یه استکان ماش پخته و یه قاشق برنج محلی یاهاش آش بپز بده بوخور کبدش و پاک میکنه آشش هم یه پیاز کوچیک و تو یه قاشق روغن بادام تلخ تفت میدادم ادویه میزدم و بهد بقیه مواد و ابو اضافه میکردم میزاشتم جا بیوفته میدادم میخورد