2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاهاش یاعضله هاش درد نمیکنه ؟من ی چند روزه پاهام اذیت میکنه ،ضعف عضله منظورمه😤

نه چیزی نمیگه 

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

من و برادرم این مشکل را داریم . برادرم خیلی ورزش میکنه. غذاش هم کمه . مدتی لیورگل و عرقیجات گیاهی گران قیمت ار عطاری میگرفت میخورد . ولی درییییغ از ذره ای تغییر در جواب آزمایشات ...  

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》

علائمش يكيش كه خيلي مشهود ديدم خستگي زياد و بي حالي هست

بابام داره،قرص ليور گل ميخوره البته مثل اينكه قرصه يه نمونه ش هست بهتره و تاثير بهتر داره، فروشگاه كوروش هم يه بطري حالت نوشيدني داره گياهيه نوشته براي كبد چرب

سير هم خيلي استفاده ميكنه براي غذا،خبلي خوبه واسه كبد

اينا خيلي بهترش كرده

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸