2777
2789
عنوان

امشب شوهرم به من گفت...

251 بازدید | 16 پست

هیچ چیزی توی دنیا نمیتونه تو را به اندازه حرف زدن با خواهرت خوشحال کنه, بزرگترین دلخوشی تو اینه که صبح ها بیدار شی و با خواهرت تلفنی حرف بزنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا درست گفت😢

خب اشکال از خودته

اگه واقعا هم حرف زدن با خواهرت الویت خوشحالیته ولی نباید پیش شوهرت اینطور نشون بدی باید اون در ظاهر برات مهمتر باشه

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
چرا باید چیزهای دیگه برام کمتر جذاب باشه?

ترو خدا نگو من تو بازی جرات و حقیقت پیش خواهرم پرسیدن خواهرت بیشتر دوست داری یا شوهرت منم گفتم شوهرم واسه خواهرم جون میدم ولی شوهرم اولویتمه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
خب اشکال از خودته اگه واقعا هم حرف زدن با خواهرت الویت خوشحالیته ولی نباید پیش شوهرت اینطور نشون بد ...

مهم بودن یک بحث است 

ولی همسر من خیلی کم حرف است

من میدونم از صحبت خوشش نمیاد 

ولی برام بی اهمیت نیست

مهم بودن یک بحث است  ولی همسر من خیلی کم حرف است من میدونم از صحبت خوشش نمیاد  ولی برام ...

لطفا یک کاری کن براش حساسیت ایجاد نشه..یکی از دوستای من انقدر همسرش به این موضوع حساس شد و به طرز عجیبی عقده نادیده گرفته شدن دید که خیانت کرد.‌خدا شاهده راست میگم...اصلا باور کردنی نبود وقتی بهش گفتن چرا گفت خونواده اش براش مهم تر از من بودن من هر کاری میکردم نمیتونستم به اندازه ارتباط با خواهر برادرش شادش کنم