2777
2789
عنوان

قلبم داره وایمیسته دست و پام میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 41 پست
اینجوری یهو نمیشه، باید راه درست حسابی پیدا کنم  بفهمه رفتم سر گوشی دیگه بدتر میکنه و هار تر م ...

باشه عزيزم

به هر حال شما بهتر ميشناسي شوهرتو

هر تصميمي كه ميگيري اميدوارم تهش به نتيجه برسي و شوهرت عاقل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزيزم به هر حال شما بهتر ميشناسي شوهرتو هر تصميمي كه ميگيري اميدوارم تهش به نتيجه برسي و شوهر ...

ممنون گلم تو رو خدا دعام کن 

بذیدم، هنگم نمیدونم با این نفهم چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بمونم ی درد 

برم ی جور درد 

میترسم باز برگردم اوضاع عوض بشه

ممنون گلم تو رو خدا دعام کن  بذیدم، هنگم نمیدونم با این نفهم چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

باشه عزيزم

اگر قابل باشم حتما دعا ميكنم برات

فقط شما به فكر بچه ت باش

به عشق اون زندگي كن

باشه عزيزم اگر قابل باشم حتما دعا ميكنم برات فقط شما به فكر بچه ت باش به عشق اون زندگي كن

فدات گلم 

اگه بخاطر این بچه نبود بخدا همین شبی میزدم بیرون از غصه 

قبل بارداری قرار بود حدا شم کاش میشدم گفتم درست میشه 

این همون نکبت خستم کرده‌ دلم مرگ. میخواد چ اون چ خودم 

فدات گلم  اگه بخاطر این بچه نبود بخدا همین شبی میزدم بیرون از غصه  قبل بارداری قرار بود ...

حق داري واقعا

ميفهمم چقدر سخته

اميدوارم بچه كه به دنيا اومد يه تلنگري باشه براي شوهرت و عاقل بشه

چند تا كتاب روانشناسي بخر بده بخونه شايد درست شد

حق داري واقعا ميفهمم چقدر سخته اميدوارم بچه كه به دنيا اومد يه تلنگري باشه براي شوهرت و عاقل بشه ...

چ کتابایی گلم 

دیگه امیدی ب خوب شدنس نیس

تا الانم همش با خدا گفتن پیش اومدم حسی ندارم بهش، مجبوری سر میکنم ب خاطر خیلی چیزا

چ کتابایی گلم  دیگه امیدی ب خوب شدنس نیس تا الانم همش با خدا گفتن پیش اومدم حسی ندارم بهش، مج ...

من نميشناسم راستش

اما ميگم شايد يه چيزايي بخونه يه كم عذاب وجدان بگيره و به خودش بياد

اگر ميتونستي با يه مشاور يا روانشناس ماهر صحبت كني خيلي خوب ميشد

ممنون گلم  مشاور رفتم میگه صبر کن، همین

۱۴۸۰ مشاور تلفنی رایگانه،هزینش مث وقتیه که با مامانت با تلفن حرف میزنی ،زنگ بزن و مشاوره بگیر 

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰