2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم‌

1070 بازدید | 26 پست

بیایید من یه کم‌درد ودل کنم بلکه آروم  شم بزارید از چند روز قبل شروع کنم 

که من متوجه شدم تو جمع رفقای شوهرم اتفاقاتی میافته که با خط قرمز های من نمیخونه شاید واسه خیلیا مشروب خوردن واین جور چیزا عادیه ولی واسه من نه از اول هم باشوهرم شرط کرده بودم 

خلاصه ازخودش پرسیدم خودشم گفت اره همچین چیزی هست بهش گفتم دیگه نرو توجمعشون رفیق بازی براتو بس دیگه اونم گفت باشه 

تاامروز یهو گفت من میخام برم پیش فلانی یه سر گفتم مگه قرار نزاشتیم دیگه نری گفت واسه من تعیین تکلیف نکن اگه میخایی من نرم پیش رفیقام توهم نرو خونه بابات گفتم چه ربطی داره این به اون شروع کرد دادوبی داد که من خودم میدونم به توربطی نداره منم داشتم غذا میخوردم به حدی عصبانی شدم‌که حد نداشت لیوان‌اب و‌پرت کردم سمت دیوار خورد شد بعدم پاشدم‌لباسای بچه امو ریختم توساک گفتم‌من میرم به توهم ربطی نداره ببینم چه غلطی میخایی بکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه گناه داشت

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

چقدر عصبانی هستین. مسائلو بزرگ میکنین بیخودی

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

منم خودمو کشتم ولی ول نکرد که نکرد.. ماکه دوستیم ولی میدونم ازدواجم کنم ادامه داره... با این ک سختمه ولی زدم به بیخیالی اینجوری خودم کمتر اذیت میشم

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  

اینجور مواقع فقط دلم برای بچه‌هاتون کباب میشه 

طفلکیا چه گناهی کردن که باید عربده کشی شماها با روانشون بازی کنه؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ای بابا ناراحت شدم عزیزم امیدوارم مشکلتون حل بشه  

مشروبات الکی فوق العاده استفاده بی رویش برا کبد بده 

و طرف و بشدت عصبی می‌کنه 

۶۵ درصد داروهای اعصاب رو آمریکایی ها میخورن بخاطر استفاده نامناسب‌ ازاین نوشیدنی 

الان کاری نکن اصلا ببین عکس العملش چیه که رفتی 

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩