2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ببابا شوهرم اصلا خونه نیس تو ماه ده رووز خونست

البته من خودمم کمک نداشتم علاوه بر اون پسر اولم مرد تنفسی داشت ومرتتتتب مریض بود ولی باهمه سختیا گذشت....خداروشکر ک خوب گذشت

بله عزیزم.انگار دقیقا همون روز ۴۱...البته پسرمم رو تقریبا سه هفته زودار از موعد ب دنیااوردم

وای حدا قوت. سخت نبود؟ 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
وای حدا قوت. سخت نبود؟ 

شاید باورت نشه دوست عزیز.الان پسرام چهاروپنج سالن ولی وقتی یاد شبای تنهاییم بادوتا بچع کوچیک میوفتم دوباره ناگهان اشکام سرازیر میشن.بخصوص ک مادرشوهرم تواتاق بغلیم بود ولی هیچوقت کمکم نکرد....

اگه بگم سخت نبود دروغ گفتم...الانم هنوز ی سختیایی داره ولی وقتی وابستگی وبازیاشونو میبینم هزارااااان بتر خداروشکر میکنم

شاید باورت نشه دوست عزیز.الان پسرام چهاروپنج سالن ولی وقتی یاد شبای تنهاییم بادوتا بچع کوچیک میوفتم ...

عزیزدلم. خداروشکر که گذشت. منم دوتا بچه شیر ب شیر تو شهر غریب بزرگ کردم سخته ولی گذشت الانم خداروشکر رفیق همن 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
۲۲ ۴سال ونیم امضام

بچت به سلامتی به دنیا آمد

عضو گروه رز قرمزبودم💄الان رزبنفشم 💜تاریخ شروع رژیم🏃 ١٤٠٠,9,28 ❤وزن شروع.90,600😥 وزن هفته قبلی80,700  وزن فعلی79,800  خدایا شکرت هدف٧٠💃