2777
2789
عنوان

ضعف و بی حسی پا در بارداری

23928 بازدید | 29 پست

سلام من هفته ۲۱ بارداری هستم....وقتی چند دقیقه سرپا وایمیستم پاهام بی حس میشن ...انگار ضعف میرن..‌یکم هم فشار توی واژن احساس میکنم دلیلش چی میتونه باشه 

مثلا سایت بارداریه هیچ کس جوابتو نمیده 

من از درد پا گریه میکردم 😢😢😢😢

فشار هم اینجوری شدم پزشکم گفت طبیعیه وزن بچه زیاد میشه جفت سنگین میشه 

حالا بازم شما با پزشکت مشورت کن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

منم چند روز پیش دستم کلا حس نداشت بعدشم میپرید از ارنج کم کم بهتر شدم زدم گوگل دیدم اینا طبیعیه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش میگم نکنه بچه بیاد بیرون ...پاهام بی حس میشه ...ی حس بدیه...

نه عزیزم 

اگر خدایی نکرده اینطور باشه شکمت کامل میاد پایین دیگه نزدیک سی‌نه‌هات نیست 

من یادمه یه روز رفتم خونه مادرم مامانبزرگم اونجا بود مامانم گفت چرا شکمت کوچیک شده نگرانم کردی زنگ بزن برو پزشکت چک کنه 

مامانبزرگم دعواش کرد گفت 

بچه‌ش اومده پایین وقت زیادی نداره نزدیک زایمانشه الکی نگرانش نکن 

همون‌روزا زایمان کردم 

این خاطره خیلی معمولیه ولی خیلی دوستش دارم از تجربه مامانبزرگم خیلی خوشم اومد 😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خییییلی حس بدیه...😢خدا کنه خوب بشیم....

مامانم گفت طبیعیه .تازه ذوق هم کرد.

از دردای ما ذوق میکنن

الانم معدم داره میسوزه .گرسنم میترسم یه چی بخورم بالا بیارم 😭😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نمیدونم والا دکتر ک قرص کلسیم نداده...تازه من دو قلو باردارم...ممکنه بیشتر نیاز داشته باشم... راستی ...

واای اره خیلی نیازه به دکترت بگو حتما.بچه ها چین😍؟؟

در مورد فولیک نمیدونم

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿