2777
2789
عنوان

ضعف و بی حسی پا در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 23931 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت آمپول انوکساپارینه؟آرههههه 😨😨😨😰😰چکار کنم باید بخورم؟

واای اره

این امپولا حییلی ضرر دارن

منم سقط مکررم استفاده میکنم ازشون

لامصب مثه معتادا میشم

پرسیدم گفتن بخاطر امپوله

الان میخام برم بگیرم بخورم.از همین هقته پایین شروع کنم

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

سلام سونیا جون بچه هات خوبن،منم دوقلو باردارم ۲۴ هفته ،دیروز تا حالا یکیشون تکون نمیخوره۰😭😭شما هرروز بچه ها تکون میخورن ؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
سلام سونیا جون بچه هات خوبن،منم دوقلو باردارم ۲۴ هفته ،دیروز تا حالا یکیشون تکون نمیخوره۰😭😭شما هرر ...

سلام گلم ...ب سلامتی...والا منم دیروز تکون یکیشونو احساس نمیکردم...بعد آهنگ شاد گذاشتم ..‌ی شیرینی هم خوردم تکون خورد ...نگران نباش عزیزم..چون دارن بزرگ میشن و دو تا هم هستن جاشون تنگ شده حالیت نمیشه..‌احتمالا جفتشم قدامیه کمتر متوجه میشی

سلام خوبی؟نی نی ها خوبن؟تکون نی نی رو احساس کردی؟

سلام عزیز دلم خوبی ،جوجه های شما خوبن😘بعد ۲روز تکون خورد،اما نسبت ب قبل تکون یکیش کمتر شده ،مثل اینکه جابجا هم شده انگار🤔

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
سلام عزیز دلم خوبی ،جوجه های شما خوبن😘بعد ۲روز تکون خورد،اما نسبت ب قبل تکون یکیش کمتر شده ،مثل این ...

الحمدلله ...فک کنم طبیعیه...والا برا منم جاشون تغییر کرده...منم از دیروز تکون دخترم و احساس نکردم😫😞

سلام عزیز دلم خوبی ،جوجه های شما خوبن😘بعد ۲روز تکون خورد،اما نسبت ب قبل تکون یکیش کمتر شده ،مثل این ...

سلام گلم چطوری؟نی نی ها خوبن؟اوضاع رو ب راهه؟من ک از دیشب داغونمااااا.احساس میکنم پسرم تو واژنم ضربه میزنه...کلی استرس دارم..پاهامم ک لعنتی انگار بی حسن😞

سلام گلم چطوری؟نی نی ها خوبن؟اوضاع رو ب راهه؟من ک از دیشب داغونمااااا.احساس میکنم پسرم تو واژنم ضربه ...

سلام عزیزدلم خوبی جوجه هات خوبن،ماهم خوبیم شکر،چرا داغونی😁ای جونم🤣🤣بچه های منم کلا نشستن رو مثانم همش تو توالتم🥴🥴چرا پاهات بی حسن؟ب دکترت گفتی؟ولی من از خیلیا شنیدم ک دست و پاهاشون بی حس میشه نگران نباش اصلا،الان چندهفتته؟

سلام عزیزدلم خوبی جوجه هات خوبن،ماهم خوبیم شکر،چرا داغونی😁ای جونم🤣🤣بچه های منم کلا نشستن رو مثانم ...

سخوب خدا رو شکر ک خوبین🤗🤗🤗خیلی پایین ضربه میزنه میترسم نیاد بیرون🙈😫منم تکرر ادرار دارم، ب دکتر گفتم پودر منیزیم داده میخورم ولی خیلی فرق نکرده

سخوب خدا رو شکر ک خوبین🤗🤗🤗خیلی پایین ضربه میزنه میترسم نیاد بیرون🙈😫منم تکرر ادرار دارم، ب دکتر ...

انشالا ک این چندماهم بخیر میگذرونیم،من اومدم شهرستان خونه بابام تا زایمان،فقط از زایمان زودرس میترسم۰😭

انشالا ک این چندماهم بخیر میگذرونیم،من اومدم شهرستان خونه بابام تا زایمان،فقط از زایمان زودرس میترسم ...

خوب کاری کردی ...آدم تنها نباشه بهتره....دقیقا منم از همین میترسم...ولی خدا کمکمون میکنه😍😍😍

نمیدونم والا دکتر ک قرص کلسیم نداده...تازه من دو قلو باردارم...ممکنه بیشتر نیاز داشته باشم... راستی ...

عزیزم من این جوریم ضعف میره پاهام و یکم فشار در واژن چ کنم دوقولوهم دارم از شما چیشد