2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اونهایی ک ستایش ۳ رو ندیدن نصفشون از روس ستایش ۲ و ۱ قضاوت کردن ،نصفه دیگشونم از تبلیغات منفی ک علیه سریال منتشر شد

وگرنه فصل ۳ ستایش واقعا سریال خوبی بود و حرف واسه گفتن داشت برخلاف ستایش ۲ ک خیلی ابکی و ضعیف بود 

ته داستان رو هیچکس نتونست حدس بزنه و عالی تموم شد 

شاید بهتر بود بازیچه ی تبلیغات نمیشدیم

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
بنظر من اونهایی ک ستایش ۳ رو ندیدن نصفشون از روس ستایش ۲ و ۱ قضاوت کردن ،نصفه دیگشونم از تبلیغات منف ...

من میگم دیگه کافیه نباید ادامه بدند چیزی نداره دیگه کاش یه کم طنزهای جالب بسازند 

همه چی درست میشه 
من میگم دیگه کافیه نباید ادامه بدند چیزی نداره دیگه کاش یه کم طنزهای جالب بسازند 

اخه کی طنز بسازه؟؟؟

از طنازامون فقط سروش صحت جون سالم بدر برده

همرو فی لتر کردن،یدونه مهران مدیریه ک اونم جدیدا بشدت تحت تاثیر طرفدارا و متملق های دورو برشه 

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣