سلام خانوما. ده روزه زایمان کردم و هنوز خونریزی دارم. شنیدم روز دهم یه غسلی انجام میدن. شما نمیدونین اون غسل چی هست؟و واجبه من انجام بدم با اینکه خونریزی دارم؟
شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
اگه قبلا پریودت همیشه عدد مشخص داشته مثلا 7 روزه پاک میشدی همیشه الان باید هفت روز بعد زایمان غسل نفاس کنی
اگه پریودت عدد مشخصی نداشته ده روز بعد زایمان غسل نفاس انجام میدی و پس از اون هر خونی ببینی حکم استحاضه داره
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
اگر در حیض عادت مشخصی داشتید باید به تعداد روزهای عادت صبر میکردید و بعد غسل نفاس انجام میدادید.واجب هم هست.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....