2777
2789

بچه ها من هفته های بارداریم طبق سونو یه هفته جلوتر از تاریخ پریودیه واسه همین تاریخ سونو واسه زایمانم یه هفته زودتر از تاریخیه که طبق پریودی واسم زدن.

شما زایمانتون چجوری بود یا قرار باشه؟؟؟طبق سونو یا پریودی؟

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاترتر جان نى نى شما چند كيلو هست گلم؟

من ب حساب پریودی هفته ۳۶ رفتم ۳۰۱۳ بود ولی به حساب سونو ۳۶ هفته ۶ روز بودم حالا نمیدونم این وزنو واسه کدوم هفته در نظر میگیرن. عزیزم

من ب حساب پریودی هفته ۳۶ رفتم ۳۰۱۳ بود ولی به حساب سونو ۳۶ هفته ۶ روز بودم حالا نمیدونم این وزنو واس ...

مرسى عزيزم ميخواستم ببينم وزن نى نى من كمه تو ٣٦ هفته يكبار گفتن ٢٣٠٠ يكبار گفتن ٢٧٠٠ والله موندم

مرسى عزيزم ميخواستم ببينم وزن نى نى من كمه تو ٣٦ هفته يكبار گفتن ٢٣٠٠ يكبار گفتن ٢٧٠٠ والله موندم

خواهش عزیزم واسه منم نوشته ۳۰۱۳ بعد تو پرانتز نوشته مثبت و منفی ۳۰۰ .

دقیق نمیتونن بگن سونو وزن جنین همیشه خطا داره .اونم بخاطر دستگاهاشونو و بزرگ شدن بچست 

خوش به حالتون😞 بچه منم سقط شد امروز

عزیزم منم سال پیش یه زایمان زودرس داشتم تو ۲۵ هفته 

خیلی سختی کشیدم باورم نمیشد دیگه بچه ای تو شکمم نیس پسرم از پیشم رفته بعد از اون خیلی سختی کشیدم ولی خدا دوباره کمکم کرد و باردار شدم .همه این سختیا میگذره دوباره دلت شاد میشه 

خواهش عزیزم واسه منم نوشته ۳۰۱۳ بعد تو پرانتز نوشته مثبت و منفی ۳۰۰ . دقیق نمیتونن بگن سونو وزن جنی ...

مرسى گلم انشالله كه خدا نى نى نازت حفظ كنه صحيح و سالم و زير سايه پدر و مادر بزرگ بشه🌸🌸🌸🌸🌸🌸