2777
2789
عنوان

دارم ديوونه ميشم

467 بازدید | 47 پست

خواهرا لطفا كمك كنيد ! مامانم چند سالي ميشه با سرطان دست و پنجه نرم ميكنه و الان تحت درمانه و خداروشكر حالش بهتره ! ولي من وسواس گرفتم ! تا ميبينم رنگش كمي زرد شده ميترسم يا وقتي پهلوش درد ميگيره حس ميكنم سرطان زده به جاي ديگش بعد هم توي گوگل دنبال علت مشكلشم ! ازدواج كردم ولي جسمم توي خونه خودمه روحم خونه بابام ايناست همش نگرانم شب ميخوام بخوابم زنگ ميزنم صبح پا ميشم زنگ ميزنم ! يك روز درميون هم خونه مامانم اينا هستم ! همش ميترسم از دستش بدم ! دارم رواني ميشم چي كار كنم ؟

عزیزم اصلا نگرانش نباش چون خدا بهتر از تو مواظبش اینو مطمئن باش

لطفا به این متن توجه کنید!!!!!!!                                                    " متن "                                                 ممنون ک توجه کردید خدافز😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بودم ولی مادرم مریض نبود خیلی سخته همش به فکر از دست دادنش باشی😖😖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

عزیزم ببین مرگ و زندگی دست خداس.چ بسیار کسایی ک برا موندن عزیزاشون تلاش کردن ولی افاقه نکرده(مادرتون هزارساله شه دور از جونش) این فوبیای ک باهاتونه رو حذفش کنید چون الان نمیفهمید در دراز مدت تاثیر بدی رو زندگیتون داره و واقعاااا ب خودتونم صدمه میزنه.بعدم پدر مادر برا هیچکس نمونده.میدونم سخته ولی هرچی تقدیر باشه همون میشه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

توکل کن بخدا

که بدون اجازه اش برگ از درخت نمیفته

یادت باشه عمر دست خداست

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

انشالا خدا سلامتی بده ب مادرت تا می تونی حواسشو از سمت بیماری ش باید پرت کنی و روحیه شو شاد نگه داری...با هم تفریح کنید..بیرون..خرید..مسافرت..سینما...استخر..پارک..مهمونی..

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹