2777
2789
عنوان

سوال درمورد عقد😐

561 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها ببخشید میدونم خیلی مسخرست سوالم ولی هیییییچ زوجی نزدیکم ندارم بپرسم😐 موقع عقد محضری، همینکه تو شروط ضمن عقد شوهرم حق طلاقو بده بهم کفایت میکنه؟ یا باید تو محضر جداگانه بهم حقو بده؟ 😐 دیدم بعضیا میگن تو شروط ضمن عقد اصلا اهمیت نداره باید جدا داد. کلا گیج شدم😐

سوال دومم اینکه مهریه من سکه نیست. سه دنگ از خونه مشترکمونه. یعنی کلا قرارمون برایمه همه چی نصف نصف باشه حالا مهریه اینه خونه نصفش به نام من نصفش به نام خودش. بعد ما هنوز خونه نخریدیم یعنی نتونستیم به دلایلی😐 خونه ای که نخریدیم رو چجوری ذکر کنم تو قسمت مهریه؟ 😐 بعد بهش مالیات زیادی میخوره؟ اخه بهم گفتن مهریه رو فصط بزن همون شاخه نبات و اینه شمعدون و اینا اسم خونه رو نیار مالیات ندی 😟 میخواستم ببینم صحت داره؟! مرسی 😍

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم شروط ضمن عقد کافی باشه تو عقدنامه ذکر بشه کافیه ولی در مورد خونه اینکه بعد ازدواج هر چی بخرید کلا نصفه عزیزم لازم نیست اینو مهریه ات کنی مهریه رو چیزی قرار بده که الان موجود مثلا ماشینی چیزی

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
مالیات😐😐😐😐😐 من توی مهریه ام قید شده ۳ دانگ منزل مسکونی به این آدرس  مالیات کجا بوده دیگه ...

ا پس به من اشتباه گفتن! چقدر خوب😑 فقط مشکل اینه ماهنوز خونه رو نخریدیم

دفتر کنم شروط ضمن عقد کافی باشه تو عقدنامه ذکر بشه کافیه ولی در مورد خونه اینکه بعد ازدواج هر چی بخر ...

اینطور نیست دوست عزیز‌

اگه اینطور بود که اون خانمایی که جدا میشدن نصف مال همسر رو بهشون میدادن که😕

من گفتم حق طلاق میخام بابام همچین فحش بارم کرد که خفه شدم

من مامانم خودش از نامزدم خواست. گفت قرار نیست استفاده شه فقط به زنت احترام بذار بده حقو بهش. همونجور که بابای مهرناز به من حق طلاقو داد

حتما ذکر کن اون سه دنگ خونه رو

اصطلاحش نمیدونم چیه ولی منم شوهرم خونه نداره ولی سه دنگ خونه وقتی بخره باید بنامم کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

نه گلم چه مالیاتی بخوره.بعدشم چرا قبول کردی مهرت خونه ای باشع که وجود خارجی نداره؟؟؟؟ شاید تااخر عمر خونه دار نشدید؟ شاید طرفت بد از آب درومد و خونه بنام مادرش خرید، چرا انقدر ساده وار رفتارمیکنید؟ چند سالتونه؟ 

حق طلاق باید تو دفترخونه و رسمی باشه. حق طلاق تو سند ازدواج جوریه که باید مهرو حق و حقوقتو ببخشی 

فکر کنم شروط ضمن عقد کافی باشه تو عقدنامه ذکر بشه کافیه ولی در مورد خونه اینکه بعد ازدواج هر چی بخری ...

ا خب خوبه پس😍 مرسی عزیزدلم😘

ا پس به من اشتباه گفتن! چقدر خوب😑 فقط مشکل اینه ماهنوز خونه رو نخریدیم

بزن ۳ دانگ منزل مسکونی که داماد بخره بایدبزنه به اسمت 

اینطوری مجبووره حتما هر وقت که خرید بزنه اسمت

.

گفتن نزن که مدرکی دستت نباشه