2777
2789
عنوان

سوسک

101 بازدید | 11 پست

ما خونمون سوسک ریز داره هر سمی هم فکرشو بکنید زدیم تا حالا یه میلیونم خرج سم کردیم فایده نداشته.کل وسایل خونمون رو ریختیم بیرون از بس سوسک کشتیم تمام موکت ها و فرش ها و وسایل آشپزخونه شستیم ی اسباب کشی کامل کردیم دوباره پر از سوسک میشه دیگه خسته شدم ب نظرتون چکار کنم

تنها راهش اینه 

۱. ببینین چجوری میان تو خونه بعد راه ورودشونو پلمپ کنین (بیشتر از لوله فاضلاب زیرسینک آشپزخونه و زیرسنگ روشویی میان) ک باچسب یا هرجیز دیگه کاملا ببندیش

۲ برا از بین بردن سوسکای فعلی توخونه ۱عدد کامن بخرین و بزنین هرجایی ک سوسک هس   زیرکابینتا  توکابینتا  زیر اجاق گاز  زیر ماشین لباسشویی و....

بعد۲ ..۳روز خونه نمونین 

بعد بیایین و فقدسوسک مرده جم کنین و خونه رو بشورین تا تمیز بشه

۳. ی پماد امحا  بگیر و چن جای خونه ک بیشتر سوسک بود و یا رطوبت داشت بذار  تا اون سوسکایی ک تازه از تخم درمیان  بخورن و نابود بشن(حتمن خونه رو تمیز نگه دار ک غذایی غیر از امحا نداشته باشن)

مطمعن باش جواب میگیری فقط با۳۰هزارتومن

بعدش تا یک هفته ممکنه تک و توک سوسک ببینین ک باید از بینشون ببرین  غصه نخورین اینا بازماندگانی هستن ک خودشونو مخفی کردن و حالا بخاطر گرسنگی مجبورشدن بیان بیرون   اخه لامصبا مصرفشون پایینه وشاید تا یک ماه بدون غذا تحمل کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.