2777
2789

من برای این هدارنده موبایل حاضر نیستم هزینه کنم چون هبه دردم نمیخوره. اما یه جیزای کوچیک مثل جاکلیدی شاید خیلی زیبا باشه و خوشم بیاد و مثلا اگه ۵۰ تومنم باشه بخرم یا حتی بیشتر

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای این هدارنده موبایل حاضر نیستم هزینه کنم چون هبه دردم نمیخوره. اما یه جیزای کوچیک مثل جاکلیدی ...

خیلی ممنون 

منم در کل حدسم اولیه ام این بود که بازار نداره

من برای این هدارنده موبایل حاضر نیستم هزینه کنم چون هبه دردم نمیخوره. اما یه جیزای کوچیک مثل جاکلیدی ...

ببخشید میشه نظرتون رو راجب این هم بدین، فرض کنید جاکلیدیش باشه. نوع کارکردش تو gif مشخصه.

فیجت چرخدنده

بنظرتون خریدار داره؟

ببخشید میشه نظرتون رو راجب این هم بدین، فرض کنید جاکلیدیش باشه. نوع کارکردش تو gif مشخصه. فیجت چرخ ...

عزیزم gif باز نشد. ولی از روی عکس فکر میکنم متوحه شدم منظورت چی هست. این به نظرم خریدار داره چون چیز جالبیه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
مرسی در حد ۵۰ تومن یا میشه قیمت بیشتری گذاشت؟

عزیزم در مورد قیمتش نمیتونم نظری بدم چون gif باز نشد و دقیقا نمیدونم چه جنسی هست و ..... ولی جالبه دیدم که مشابهش خریدارای زیادی داره. در کل این کارها ریسکی هستش دیگه. اگه میخوای وارد این کارها بشی باید صبرو حوصله داشته باشی و البته سرمایه داشته باشی که اگه خدایی نکرده یه وقت تا یه مدت کار نگرفت به بن بست نخوری. اگه نیاز مالی داری من این کارهارو پیشنهاد نمیدم چون آدم باید حرص و جوش بخوره. 

کلا به نظرم به عنوان شغل دوم خوبه

عزیزم در مورد قیمتش نمیتونم نظری بدم چون gif باز نشد و دقیقا نمیدونم چه جنسی هست و ..... ولی جالبه د ...

دو جفت چرخدنده(۴ تا) هستن که هر جفت به جفت دیگه عمود هست.

بعد شما یکی از چرخدنده هارو که بچرخونید سه تای دیگه هم میچرخن.

حرفتون در مورد بازارش کاملا منطقی و بجاست.

باز هم تشکر   

دو جفت چرخدنده(۴ تا) هستن که هر جفت به جفت دیگه عمود هست. بعد شما یکی از چرخدنده هارو که بچرخونید س ...

به نظرم خیلی چیز جالبیه😍

حدود قیمت رو نمیدونم ولی فکر میکنم خریدار داشته باشه.

در کل به عنوان شغل دوم خوبه. موفق باشین❤❤

سلام احوال شما

جنس اولی که اصلا بازار نداره.دومی باز خوبه ولی میخواین مغازه بزنین یا چی؟

به نظرم اگه قصد باز کردن مغازه دارین الان گل سر و برس و شونه و اکسسوری و این چیزا بازار خوبی داره.چندتا مغازه اطرافم دیدم که هربار رفتم پر از مشتری بوده.وفتی با دخترم بریم کمتر از پنجاه تومن خرید نمیکنم😀

اولش با سود کم بفروشین که مشتری جذب بشه کم کم گرون کنین😃

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام احوال شما جنس اولی که اصلا بازار نداره.دومی باز خوبه ولی میخواین مغازه بزنین یا چی؟ به نظرم ا ...

سلام مرسی خوبم، سلامت باشید

مغازه حضوری که ندارم. همین فروش اینترنتی از طریق دیجی کالا و ...

ولی نکته اینه که من میتونم اون اولی یا اون جاکلیدی بصورت محدود تولید کنم. ولی هیچ ایده ای در مورد گل سر و شونه و ... ندارم.

البته تولید محدود با این قیمت ها چندان بصرفه نیستم.

سلام مرسی خوبم، سلامت باشید مغازه حضوری که ندارم. همین فروش اینترنتی از طریق دیجی کالا و ... ولی ن ...

آهان پس تولید کننده این....به نظرم یه سر به این مغازه های پلاستیک و اسباب بازی فروشی بزنین چندتا نمونه کار بدین اگه فروش داشت تولید کنین

یا ایده بگیرین و اجناس مشابه جا کلیدی درست کنید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلام مرسی خوبم، سلامت باشید مغازه حضوری که ندارم. همین فروش اینترنتی از طریق دیجی کالا و ... ولی ن ...

پس از فضا درومدین و قدم روی زمین گذاشتین😄😃 

تصورم این بود آدم فضایی هستین😁😁 دارین کم کم شبیه ادمای زمینی میشین😁😃