2777
2789
عنوان

تاریخ تولد لاکچری

458 بازدید | 24 پست

واقعا دلم به حال این بچه ها میسوزه که مادرای بی عقل دارن که حاظرن بخاطر اینکه بچشون ۸/۸ / ۹۸ به دنیا بیاد جون خودشون و بچه رو به خطر بندازن😞

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بارم احتمالا تو تاریخ 

۹۸/۹/۸

اینجوری بشه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

منم رفتم واسه زایمان خانمه گفت سر تاریخهای خاص اینجا بزن بزنه ما نمیتونیم ب مریض ها برسیم گفتم وا دیونه اند مگه تو شلوغی بیان گفت دوست دارن دیگه

حالا ببین ۹/۹/۹۹ چه خبر میشه از زایمان و عقد و عروسی و...  

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

اینا معنی مادر شدن رو نمیدونن متاسفانه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
٩٩/٩/٩ چه غوغایی بشه 

بیمارستانا اینقد شلوغ میشه که یه عده تختشون تو محوطه بیمارستان هستش بقیه هم سرپایی زایمان میکنن😆😂😂😂😂

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

خوب چه اشکالی داره یکی دو روز زود تر زایمان کنن آخه با چند روز که مشکلی پیش نمیاد

خیلی بزرگش میکنید خوب دوست داره یه همچین تاریخی باشه کوچکترین خواسته یه مادره همونطور که واسه سزارین میگن بین فلان تا فلان روز بیا واسه زایمان 

یا طبیعی که خبر نمیکنه والا مادر من رفته بیمارستان واسه معاینه معمولی گفتن بیا بزا 

پس چند روز اینور اونور کاری نمیکنه

چیزی نمیشه اگه اتفاقی این تاریخ بشه ولی بعضیا بخاطر این تاریخ زودتر از موعد میرن برا زایمان

یه بارم احتمالا تو تاریخ  ۹۸/۹/۸ اینجوری بشه

اخییی. من اصلا دقت نکردم. تولد دخترم میشه 8آذر 98

تولد 2سالگیشه❤️❤️🥳🥳ینی میشه98/9/8

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ....