2821
2789
عنوان

انتخاب رشته

80 بازدید | 12 پست

بیست سالمه نمیدونم واسه دانشگاه چی بخونم 

دیپلم حسابداری دارم.زبانمو خوبه و بیرون کلاساشو میرم.

بنظرتون چی بخونم؟!

یه رشته که بازار کار خوبی داشته باشه جذبش خوب باشه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

همین حسابداری خوبه همونو بخون

یا زبان

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط رشته های تجربی

عزیزم میگم رشتم حسابداری بوده و قراره آزاد بخونم تجربی از کجا برم بخونم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

دفترچه هارو دانلود کن مال انتخاب رشته بشین ببین .رشته ی تاپ بخوای باید رتبت خوب باشه .مثلا پزشکی دندان دارو مدریت بیمه اکو ،(این خیلی خوبه ).یا بازار کار بخوای پرستاری و هوشبری و اتاق عمل .یا رشته های رساصی و انسانی مکه من بی اطلاعم

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
همین حسابداری خوبه همونو بخون یا زبان

بازار کار داره حسابداری بنظرتون؟ مثلا کاردانی و کارشناسی رو بگیرم ازمونای استخدامی قبول میشم؟ 

زبان هم نمیدونم مترجمین بخونم یا ادبیات

عزیزم میگم رشتم حسابداری بوده و قراره آزاد بخونم تجربی از کجا برم بخونم

خیلیا هستن که با دیپلم غیر مرتبط کنکور تجربی میدن شما گفتی چه رشته هایی بازار کار دارن منم گفتی رشته های تجربی

🏃🏻‍♀️

دفترچه هارو دانلود کن مال انتخاب رشته بشین ببین .رشته ی تاپ بخوای باید رتبت خوب باشه .مثلا پزشکی دند ...

خیلی خیلی ممنونم گلم بابت راهنماییت💜بنظرتون حسابداری بازار کار خوبی نداره

واسه کار دولتی میگم

بازار کار داره حسابداری بنظرتون؟ مثلا کاردانی و کارشناسی رو بگیرم ازمونای استخدامی قبول میشم؟  ...

آره همه شرکت ها حسابدار میخوان خیلی آگهی ها رو نگاه میکنم من همیشه پر از حسابداریه

زبان هم برا تدریس خوبه 

برا آزمون استخدامی هم رشته های مدیریت و علوم اجتماعی و علوم تربیتی و اینا خوبه

دفترچه آزمون استخدامی ها رو بگیر ببن پذیرش تو کدوم رشته ها بیشتره

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
خیلیا هستن که با دیپلم غیر مرتبط کنکور تجربی میدن شما گفتی چه رشته هایی بازار کار دارن منم گفتی رشته ...

ممنونم عزیزم ولی ازدواج کردم و نمیتونم وقتمو پای درسایی که تابحال نخوندم صرف کنم.قبولیش بینهایت سخته

آره همه شرکت ها حسابدار میخوان خیلی آگهی ها رو نگاه میکنم من همیشه پر از حسابداریه زبان هم برا ت ...

یک دنیا تشکر💝😍