دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دفترچه هارو دانلود کن مال انتخاب رشته بشین ببین .رشته ی تاپ بخوای باید رتبت خوب باشه .مثلا پزشکی دندان دارو مدریت بیمه اکو ،(این خیلی خوبه ).یا بازار کار بخوای پرستاری و هوشبری و اتاق عمل .یا رشته های رساصی و انسانی مکه من بی اطلاعم
من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال
بازار کار داره حسابداری بنظرتون؟ مثلا کاردانی و کارشناسی رو بگیرم ازمونای استخدامی قبول میشم؟ ...
آره همه شرکت ها حسابدار میخوان خیلی آگهی ها رو نگاه میکنم من همیشه پر از حسابداریه
زبان هم برا تدریس خوبه
برا آزمون استخدامی هم رشته های مدیریت و علوم اجتماعی و علوم تربیتی و اینا خوبه
دفترچه آزمون استخدامی ها رو بگیر ببن پذیرش تو کدوم رشته ها بیشتره
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.