2777
2789

سلام خانوما..این درسته که گیاه خرنوب برای درمان ناباروری معجزه میکنه و ایا کسی هست که استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته؟؟ و اینکه معجونش که با عسل و چند تا گیاه دیگه مخلوط میشه بیشتر تاثیر گذاره یا جوشونده ش؟؟؟؟؟؟

یه بنده خدایی رو میشناسم با بدبختی گیر آورده بود هر روزم میخورد ولی سرکاری بود گویا فایده نکرد . ۱۰ ساله خبری نیست

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو شکر عزیزم یعنی بار دار شدی ؟ بعد چند ماه استفاده و چطوری به همسرت میدادی؟

بله عزیزم. دو ماه دیگه زایمان میکنم. پارسال تقریبا ۳ تا یک کیلو براش خریدم از بوشهر گرفتم. ۷ تا خرنوب رو از وسط میشکوندم مینداختم تو آب جوش نیم ساعت میذاشتم جوش بخوره. بعد که خنک میشد صبح ناشتا یک لیوان شب قبل خواب هم یک لیوان. از هفته دوم فقط،شبا. ۳ ماه بعد از تموم‌ شدنش من باردار شدم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
بله عزیزم. دو ماه دیگه زایمان میکنم. پارسال تقریبا ۳ تا یک کیلو براش خریدم از بوشهر گرفتم. ۷ تا خرنو ...

ان شاالله به خیر ووخوشی و سلامتی نی نی تون به دنیا بیاد😍

راستش منم میخوام از این ماه به همسرم بدم اما تو نت سرچ میکردم دیدم نوشته برای تقویت اسپرم با چند تا گیاه دیگه اسیاب و  مخلوط با عسل صبح ها ناشتا بخورن..به نظرتون چه جوری بدم‌بهتره؟

بله عزیزم. دو ماه دیگه زایمان میکنم. پارسال تقریبا ۳ تا یک کیلو براش خریدم از بوشهر گرفتم. ۷ تا خرنو ...

و یک سوال دیگه 

جوشونده رو شب اماده میکردین برای صبح؟ و از همون جوشونده برای شب قبل خوابشونم کنار میزاشتین یک لیوان؟

بله تقریبا صفر بود که چندین سال مورد درمان بود اما پارسال خرنوب بیش از حد کمکش کرد

واقعا این رو میشنوم خیلی خوشحال و امید وار میشم 

اخه همسر منم مشکل ضعف اسپرم داره هم‌تعداد و هم حرکت ضعیفه اما مورفولوژیش نرماله 

موندیم چه کنیم