2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کسی هست مثل من باشه ؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3835 بازدید | 76 پست

میشناسم کسیو

الان راهنمایی میخای؟

اونیک من میشناسم خودشو با دعوا با بچه ش سرگرم میکنه بقیه مواقع ام خوابه...یا در حال غرزدن!!!!!

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺

ذکر یاودود برای ازیاد محبت بین زن و شوهر عالیه...۱۰۰۱ مرتبه...

غسل اویس قرنی هم برای محبت و عشق بین زن و شوهر عالیع...همون مثل غسلای عادیه فقط اسمش فرق داره...امتحانش کن ضرر نمیبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نیست ،وقتی ام هست با نبودش چندان فرقی نداره

ببین خوب مثلا همسر من یه شهر دیگه کار میکنه هر دو سه هفته دو سه روز بیشتر پیش هم نیستیم. اونم که خوب من میرم سر کار نصف روزو . ولی این شرایط با وقتی که هر دو تو یه خونه زندگی میکنید ولی از هم فاصله گرفتید فرق میکنه.

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

اسی. منم همیشه تنهام خانوادم کنارم نیستن آرم دورن... اولش برام سخت بود ولی الان عادت کردم بادخترم خوشم باهم میریم بیرون یه دور میزنیم میایم... شوهرمم صبح ساعت 8میره تا 12.. 11شب 

یعنی چی این‌غسل بیشترتوضیح بده

اسم غسل "اُویس قرنی" مثل همون غسلهای حیض و جنابته...فقط نیتش فرق داره...اینکه نیت میکنم غسل اویس قرنی بگیرم برای عزیز شدن و زیاد شدن محبت شوهرم و ....قربه الی الله...

هرکی تا الان انجام داده تاثیر داشته...من خودمم یبار با شوهرم بحثم شده بود،این غسلو انجام دادم شب که اومد انگار ن انگار ک دعوامون شده بود😉...

ذکر یاودود هم عالیه منکه تاثیرشو دیدم

در کل راهش اینه که اول چشمتو رو همه چیز ببندی و فقط روی خودت تمرکز کنی. یه کار جانبی غیر از خانه داری داشته باش و به شکل حرفه ای دنبالش کن. رشته ورزشی یا هنری خاص مثلا. کم کم روحیه ات بهتر میشه بعد میتونی شرایطتو مدیریت کنی

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
اسم غسل "اُویس قرنی" مثل همون غسلهای حیض و جنابته...فقط نیتش فرق داره...اینکه نیت میکنم غسل اویس قرن ...

من‌شنیدم که ذکر یاودود رو هزارویک بار روی یه چیز شیرین شربت یا هرچی بخونی و فوت کنی بدی شوهر بخوره خوبه