بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
خیلی سخته،،با زبون خوش محبت او راه نمیاید،،با دعوا بیارش،،بعضی وقتا رو یکی میبنی محبت جواب نمیده، ،ولی با دعوا و غرغر میاد تو راه، ،بعدشم وقتی اومد تو راه ار در محبت وارد شد عزیزم
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
منم همین مشکل اسی رو دارم باور کن وقتی روحیه ات داغونه این کارها خیلی سخته
اره میدونم عزیزم
....من خودم همین عصر با شوهرم دعوام شد سره یه مهمونی رفتن ...اعصایم خورد بود و گریه میکردم...تو خونه تنها بودم و کسی رو نداشتم دلداریم بده یا ارومم کنه..ولی پاشدم یه تکونی ب خودم دادم یه لباس خوشگل پوشیدم،موهامو مرتب کردم،صورتمو یکم ارایش کردم،شامم رو هم گذاشتم...دیدم یکم حالم بهتر شد....بیخیال این مردا...همشون لنگه همن...قدر خودتونو بدونید،همیشهبرای خودتون ارزش بزارید و وقت بزارید...چرا باید ناراحت باشید و غمگین...یه مدت که بیخیالشون بشی حساب کار دستشون میاد
اخ عزیزم، پس فقط دعا میکنم خدا سر عقل بیارش،و کمک زندگیتون کنه