میگم حالم خیلی بده ، تب و لرز کردم، حتی نای پا شدن ندارم، خودم مادرم همه اینارو میدونم
عزیزم با یه نه معتاد دارو میشه نه اتفاقی میافته ...اینجا همه شدن دایه عزیزتر از مادر ...بهش بده تا بخوره اگر سرماخوردگی داره بهش بده بهتره....من از شش ماهگی هفته دوبار به دخترم دادم دلیلش هم بالا گفتم الانم از من سالم تر هست ...نگران نباش برو چیزی نمیشه ...
خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
من بچم وقتی مریضه بانگرانی بهش دارو میدم .این داروها یه جا رو خوب میکنن صدتا ضرردارن ...اونوقت شما میخوای برا زودتر خوابیدنش دارو بهش بدین اونم استامینوفن ....مامان عزیز درد رو به جون خودت بخر ولی به اون طفل معصوم دارو نده ...ایشالله که خال خودتم خوب شه
یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بچم وقتی مریضه بانگرانی بهش دارو میدم .این داروها یه جا رو خوب میکنن صدتا ضرردارن ...اونوقت شما م ...
عزیزم اگر خودش خوب نشه بچه ش هم مریض میشه ...اگر الان یه بار باید بهش بده اونطوری باید چند روز ساعتی بهش بده ...به اینم فکر کنید ...مادر هست ولی تاخودش سرپا نباشه نمیتونه به بچه ش برسه
خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
میگی مشکلی نداره .مگه مشکل باید با چشم دیده بشه .بیشتر مشکلات و مریضی ها ریشه در کودکی و تغذیه ...
عزیزم من و دخترم جفتمون شش ماهی یه چکاپ کامل میشیم که از هر نظر خداروشکر مشکلی تا الان نداشته ...منم با مشورت دکتر اینکارو کردم ...این بنده خدا هم یه بار میخواد این کار و بکنه نه هرشب و مدام