2777
2789

سلام مامانای مهربون

فردا انشاءالله قراره بریم برای واکسن ۲ ماهگی ...هر چی تجربه دارین بگید.قطره استامینوفن چیه ؟؟؟سر خود باید داد یا فردا خودشون میگن ...چکار باید انجام بدم بچه م اذیت نشه ...

استامینوفن (پاراکید طعم توت فرنگی بگیر )قبل رفتن بهش بده اول کمپرس یخ بذار بعد کیسه اب گرم بعدهم میزان دمای بدنشو چک کن شبم ترجیحا نخواب بالاسرش هی چک کن که یه وقت تب نکنه از داروخانه شیاف هم بگیر که اگه تب کرد براش بذاری

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن بهش بده اول کمپرس یخ بذار بعد کیسه اب گرم بعدهم میزان دمای بدنشو چک کن شبم ترجیحا نخواب بال ...

قطره ندارم...برم داروخانه میدن ؟چقدر بدم چند ساعت یکبار ؟؟؟ضرر نداره ؟

قطره نده  قبلش  ...پرسیدم گفتن نده  بعد اینکه واکسن زد قطره دادم  پسرمم تب نکرد ...بری اونجا خودشون توضیح میدن عزیزم نگران نباش  واکسن سختی نیس

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
قطره ندارم...برم داروخانه میدن ؟چقدر بدم چند ساعت یکبار ؟؟؟ضرر نداره ؟

اره برو بگیر دوبرابر وزنش بهش بده قبل از این که بری بهداشت بعدش هر4ساعت یبار نه ضرر نداره اگه ندی ضررداره گلم 

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊