2777
2789
عنوان

ميدونستين اين لحظه هركي هر آرزويي كنه برآورده ميشه❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 36 پست

وسیله گم شدمون پیداشه وبی گناهی برادرمومن ثابت شه خدایا😔😔😔سلامتی بچمو وشوهرمو وخانوادم ورزق روزی حلال

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرزوم سلامتی برای خودم و خانوادم و همه آدماس و بعد هم اینکه بتونم قرض هام رو پرداخت کنم و بعد اینکه پدرم اخلاقش درست بشه و کمتر من رو آزار بده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

سلامتی همه و دل خوش برای همه.

بخت عالی واسه خواهرم

سلامتی پدرم وشوهرم ودخترم 

درآمد عالی واسه خواهرم

گشایش واسه همه وخواهرم

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بچه ها توروخدا واسم دعا کنید منم یه خونه بخرم نمیدونین چقدر سخته بعد 15سال صاحب خونه بودن مستاجر بشی😔😔😔😢😢خدا مسبب این گرونیا رو لعنت کنه

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

بادلای پاکتون واسه خواهرم که جوونیشو واسه مادر وپدرم گذاشت بدون توقع.بدون توقع واسه همه خواهر برادرا بود وحالا تنهاست دعا کنید.دعا کنید یه بخت عالی واسش پیدا بشه.میگن دعای شما به اون بالاها میرسه من که هرچی دعا کردم نشده😔

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.