2777
2789
عنوان

باز نشدن دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 5724 بازدید | 28 پست
معاینه نه درد نداره ولی حس خوبی نداره اتفاقا دکتر دهانه رحمم تحریک کرد ولی درد چندانی نداشت

اخه خیلیا اینجا میگن درد داره موقع زایمان خیلی اذیت میشن بخاطر معاینه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از پی پی کردن میترسم براساس سونو ان تی امروز چهل هفته م پر شده ولی پریودی شنبه ۴۰ هفته م تموم می ...

خب پس.میمونن طبق پریودی پیش میرن تاریخ زایمان سونو رو چندم.زدن اولین سونوت تاریخ زایمانت کیه

اخه خیلیا اینجا میگن درد داره موقع زایمان خیلی اذیت میشن بخاطر معاینه

ولا دردش اندازه ی نیست که بخوای بگی دردش زیاده منم مث شما از معاینه میترسیدم چون اینقد گفته بودن درد داره ولی واقعا تا تجربه نکنی نمیتونی به حرف کسی اعتماد کرد

بنظرت الان چیکار کنم؟

برات نوشتم فردا برو همون جایی ک قراربوده زایمان کنی تابستریت کنن دیگه تاالان نزاییدی دهانه رحمت باز نشده ک یهومعجزه نمیشه ک بازشه یکم شاید اذیتت کنن ولی تحمل کن دراخر سزارین میشی

ولا دردش اندازه ی نیست که بخوای بگی دردش زیاده منم مث شما از معاینه میترسیدم چون اینقد گفته بودن درد ...

ممنون از اینکه انقد خوب توضیح دادین حرف شما کاملا درسته❤️🌹😘

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️