2777
2789
عنوان

عضوی از خانواده مثلا زنداداش

376 بازدید | 33 پست

که قبلا فامیل بوده و توی همه عکس های خانوادگی هست, حالا بعد از جدایی دیگه باهاش نسبت فامیلی نداریم 

آیا باید عکس هاش را پاره کنیم یا نه? 

که مثلا دیگه چشم داداش بهش نیفته😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت مگه صبح تا شب نشسته آلبوم ورق میزنه

بذارید تو کمد بگید آلبومها نیست

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بپرس عزیزم

الان یه ماهه حالم بده هیچ دکتری نتونسته تشخیص بده 

سرگیجه دارم

فشارم میوفته ب ۶ میرسه

سرم سنگینه

معدم مث سنگ شده هیچی نمیتونم بخورم 

سرم سنگینی میکنه رو بدنم

چشمام اذیته راحت نمیتونم نگا کنم اذیتم همش

فقط از خواب بیدار میشم خوبم یه نیم ساعتی بعدش باز حالتام شروع میشه بیشترم بعدازظهرا اینجوری میشم ... خیلی ناراحتم نمیدونم چرا یهویی اینجوری شدم 

ازمایش خون دادم کم خون نیستم ویتامین بدنمم کم نیس نوار قلبم دادم خوب بوده . چیکار کنم ؟ 

چیکار کنم خوب بشم خواهشا خواهرانه کمکم کنید😔😘

قیافه من هروقت که میام نی نی سایت وبا عنوان تاپیکا رو به رو میشم😂😂😂😂 
عکساتو پاره کردم فکر یه چاره کردم...

منم عکساشو پاره کردم‌نامه هاشو پاره کردم فکر ی چاره کردم

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
الان یه ماهه حالم بده هیچ دکتری نتونسته تشخیص بده  سرگیجه دارم فشارم میوفته ب ۶ میرسه سرم سن ...

استرس نداری؟فشار عصبی؟من تو اون دوران اینجوری بودم

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن