2777
2789
عنوان

بارداری بعد از عکس رنگی

254 بازدید | 10 پست

سلام به همگی

این که می گن بعد از عکس رنگی بارداری اتفاق میوفته درسته؟ کسی بوده لوله هاش باز باشه و باردار شده باشه بعد از عکس رنگی ؟ بدون دارو ..

لطفا برام دعا کنید که بارداری سالم و راحتی داشته باشم..بعد از یه سقط...

منم دوهفته پیش رفتم گفتن سالمی و لوله هات بازه نمیدونم منم شنیدم شاید بشه

اونی ک میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یا پارتیش وااالا بزودی مامان میشم   دلم روشنه یعنی میشه منم بیام تیکر بزنم و بنویسم خداجونم خودت مواظب فندقم باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها بعد عکس رنگی باردار میشن

چون ماده حاجبی که به رحم تزریق میشه تا سه ماه اثرش تو رحم هست ومثل جارو برقی عمل می‌کنه واس پرم ر مکش می‌کنه داخل رحم.وباعث بارداری میشه

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم دوهفته پیش رفتم گفتن سالمی و لوله هات بازه نمیدونم منم شنیدم شاید بشه

به امید خدا.. من که هر ماه به یه چیزی امید می بندم.. یه ماه روحیه ام خوبه..یه ماه عکس..یه ماه تغذیه...

خیلی ها بعد عکس رنگی باردار میشن چون ماده حاجبی که به رحم تزریق میشه تا سه ماه اثرش تو رحم هست ومثل ...

عزیزم منم همین رو شنیدم که محیط رو مساعد می کنه ...امیدوارد بشه..