از یه خانواده متوسطم تک دخترم یه داداشم دارم از بچگی یه حسه خوبی ب خودم داشتم همیشه مستقل بودم شیطون بودم خیلی مغرور بودم زندگیمو شیطنتایه دبیرستانمو دوست داشتم تا اینکه یه روز ک خواب بودم البته خودمو ب خواب زده بودم شنیدم مامانم ب بابام میگه دیگه داره بزرگ میشه شیطونیاش زیاد شده از اونجا ک بابام برام مهمترین اآدمه زندگیمه گوش دادم ببینم بابام چی میگه گفت باید شوهرش بدیم مامانم گفت اتفاقا زنداییم برا پسرداییم دنباله دختره پسره خوبیم هست داغ کرده بودم ولی نمیشد حرف بزنم تو خونه ما حرف اولو اآخرو بابام میزنه
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
دوسه هفته ای گذشت تا زندایی مامانم اومد خواستگاری من گفتم میخام درس بخونم فعلا زوده برا ازدواج مامانم گفت پسره خوبیه درستم ادامه بده اونا مشکلی ندارن از اونجا ک حرفم براکسی مهم نبود اومدن خواستگاری من از پسر دایی مامانم خوشم نمیومد قدش کوتاه بود زشت بود تنها حسنش این بود ک پولدار بودن من نظرم منفی بود اما کسی کاری ب حرفه من نداشت قرارشد دوسه جلسه باهم رفتو امد کنیم تا ببینیم چی میشه ناگفته نمونه ک من هفده سالم بود و شازده دوماد بیستو پنج
کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات. امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
خدا کنه اخرش خوب تموم بشه و مثل من زوری شوهرت نداده باشن
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
بهونه میگرفتم اصلا از قیافش خوشم نمیومد بابامم میگفت مرده خوشگل ماله مردمه من نمیزارم زنه این بچه قرتیا بشی همین پسره خوبیه منم جز گریه هیچ دفاعی از خودم نمیکردم ولی بازم گفتم من اینو نمیخام مادربزرگم گفت اگه نمیخاد بهشون بگید نیان مامانم ک گفت فعلا زوده زنداییش ب خودش پرید ک ینی چی بچه من وابسته شده با احساساتش بازی کردید و این حرفا بابامم گرفت چسبید ک ببین چقد دوست داره توام بعده ازدواج علاقه مند میشی بالاخره قراره عقدو گذاشتن
کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات. امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️