2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد ده ماهه

3488 بازدید | 24 پست

خانوما سلام پسرم ده ماهشه شیر دوست نداره نه شیر خودمو نه شیر خشک..شیر خودمو اینقد که نخورد خشک شد شیر خشکم فقط خواب عمیق باشه میخوره روزا فقط غذا میدم دیگا بریدم چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم چیکار کنم غذا خور میخوره ولی شیر اصلا

دختره منممممممم همینطوره بخدااااااااااا لب نمیزنه فردا میخام ببرم دکتر بگممممم چیکار کنم

دختره منممممممم همینطوره بخدااااااااااا لب نمیزنه فردا میخام ببرم دکتر بگممممم چیکار کنم

من دکتر زیاد بردم جواب نداده میگن خب غذا بده ..روزا غذا بدم شبا چیکار کنم

دخترتون چقد شیر میخوره پسرم دیشب فقط ۱۲۰ سی سی خورد اونم با زور

دیروز کله روزش 120 تا هم نخورد ولی تادلت بخاد ماکارونی خورد ولی من نمیخام اینطوری با شه

دیروز کله روزش 120 تا هم نخورد ولی تادلت بخاد ماکارونی خورد ولی من نمیخام اینطوری با شه

دختر شما عین پسرمه راه حل ندارید؟ دکتر بردم آزمایش دادم میگه سالمه فقط غذا دوست داره

دختر شما عین پسرمه راه حل ندارید؟ دکتر بردم آزمایش دادم میگه سالمه فقط غذا دوست داره

دقیقا غذا دوست داره ولی راه حلی ندارم برم دکتر ببینم چی میگه چون میخاد فقط غذا بخوره