2777
2789
عنوان

تجربه iud

562 بازدید | 59 پست

من تنبلی تخمدان دارم چند سالی هست واسه جلوگیری قرص میخورم پریودم هم منظم میکنه

ولی دیگه از قرص خسته شدم به نظرتون iud  چطوره؟

مارک خاصی رو پیشنهاد میکنید؟

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
🏃‍♀😥😢من گذاشتم بهم نساخت اونقدر خونریزی کردم که پلاکتم پایین اومد

ای وای چه بد😓

راهی داره از قبلش بشه فهمید بهمون میسازه یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🏃‍♀😥😢من گذاشتم بهم نساخت اونقدر خونریزی کردم که پلاکتم پایین اومد

پروژسترونی بود یا مسی؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من دوماهه کار گذاشتم

یک ماه کامل که خونریزی داشتم کم و زیاد، حالا هم لکه بینی دارم مخصوصا بعد نزدیکی، یبارم پریود شدم پدرم دراومد زیاد بود، حالا ببینیم چطور پیش بره، میگن سه چهار ماه اول اینطوریه بعد خوب میشه

خواهرم ده سال داشت آخ نگفت

چندتا رو میشناسم خیلی راضی بودن، دونفرم دیدم رفتن در آورده بودن چون نمیساخت بهشون

برا من ۱۲۰ تومن شد، کلا به یکی عالی میسازه به یکی کلا نمیسازه، البته هورمونیش میگن عالیه حتی خونریزی رو ممکنه کم یا قطع کنه ولی گرونه در حد یه میلیون که اگه نسازه باید پولتو بریزی تو جوب

خدایا خودت کمکم کن 
من دوماهه کار گذاشتم یک ماه کامل که خونریزی داشتم کم و زیاد، حالا هم لکه بینی دارم مخصوصا بعد نزدیک ...

اره منم خیلی اذیت میشدم بعد دوسال نیم در آوردم راحت شدم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ماما ازمایش مینویسه  بعد جواب نظرشو بهت میگه دکتر من چون پولکی بود اینو بهم نگفت بیشعور کم موند ...

وای چه احمق بوده واقعا با جونتون بازی کرده

ممنون از توضیحتون

من دوماهه کار گذاشتم یک ماه کامل که خونریزی داشتم کم و زیاد، حالا هم لکه بینی دارم مخصوصا بعد نزدیک ...

من در حالت عادی حجم پریودیم خیلی کمه بدون قرص هم پریود نمیشم‌اگه iud بذارم باید در کنارش دارو هایی مثل دوفاستون یا پروژسترون هم مصرف کنم وگرنه پریود نمیشم

پس این روش هم مشکلات خودشو داره

ممنون از توضیحت عزیزم

والا موندم چیکار کنم

من من ۷ ماهه دارم راضیم دیگه استرس بارداری رو ندارم !! فقط دو روز مونده به پری لک بینی دارم  تخمدانام درد میگیره 

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.