2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل مامانای ما همه اکثرا خورده شیشه دارن.خودشونم علنا میگن حسودی میکنبم😐😐😕

مادر من عالیه ودلسوزه لقمه دهنشو میزاره دهن بچه هاش،الان برم خونش بگم این چ خوشگله صدقسم وصد آیه میگه باید ببریش

ولی خب گاهی با ندانم کاریش منو بدبخت کرده

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
مادر من عالیه ودلسوزه لقمه دهنشو میزاره دهن بچه هاش،الان برم خونش بگم این چ خوشگله صدقسم وصد آیه میگ ...

مال من حسووووود به شدت.خیر سرش فرهنگی هم هست.منکه میگم زوال عقل گرفته بخدا از شدت بدجنسی اش

خسته شدم واقعا  حداقل می گفتن من که نمی رفتم ولی چی میشد بگن هر چند میدونم از پول خودمم هست&n ...

من اصلا تحمل تو رو ندارم اعصاب این مخفی کارای الکی رو هم ندارم یک دعوای حسابی میکنم با همشون

مال من حسووووود به شدت.خیر سرش فرهنگی هم هست.منکه میگم زوال عقل گرفته بخدا از شدت بدجنسی اش

بمیرم چقد بده یا خدااااااااا

مادر آدم حسود باشه

جلق الخالق والا عجیبه

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
آوه یا خدااا. خواهشا بس کن این ریخت و پاش هاتو.فقط واسع خودت خرج کن 

والا گفتم خانوادمن غریبه نیستن که 

ماهی ۵۰۰ تومن فقط پول فیزیوتراپی بده ک چی یه تشکر ساده هم نمیکنن 

بابام آسم داره اسپری میخورم براش خارجی 

واقعا حق من نبود 

من اصلا تحمل تو رو ندارم اعصاب این مخفی کارای الکی رو هم ندارم یک دعوای حسابی میکنم با همشون

الان مثلا چی بگم فایده نداره رفتن دیگه 

تهش یه تیشرت سوغاتی میارن 

من ک کسیو ندارم همین خانواده و دارم اینا هم باهام بد شن چیکار کنم 

بیکاریا، اونا هم تو رو ساده گیر آوردن، پول ترکیه دارن برن اونوقت پول دوا درمونشونو تو میدی!!!! خوبی که از حدش بگذره اینطوری میشه، از یه زمانی به بعد میره جز وظایفت نه خوبیات، مثلا الان دیگه هیچ پولی بهشون نده ببین میان باهات دعوا کنن یا نه

الان مثلا چی بگم فایده نداره رفتن دیگه  تهش یه تیشرت سوغاتی میارن  من ک کسیو ندارم همین ...

سرخودتو به هزارتا چیز دیگه گرم کن، انگار کن اینا رو هم نداری اولش خیلی سخته یعنی در حدی که میشینی گریه هم میکنی اما به مرور برات عادی میشه 

بیکاریا، اونا هم تو رو ساده گیر آوردن، پول ترکیه دارن برن اونوقت پول دوا درمونشونو تو میدی!!!! خوبی ...

پول ترکیه از پول منه وگرنه نفری ۵ تومن کلا ۲۰ میلیون شده خرج رفت و امدشون از کجا اوردن؟ 

حیف اون پولا این همه زحمت بکش آخرش هم این