2777
2789

دچار عشق یک طرفه هستم . نمیخوام کسی رو به دوست داشتنم وادار کنم ولی خیلی دوسش دارم کار دستم داده و کارم شده گریه و بی طاقتی ..بچه ها میشه بهم‌بگین چیکار کنم فراموشش کنم؟ می بینمش داغ دلم تازه میشه و میزنم به سیم آخر

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

برو مشاور فقط

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
برو مشاور فقط

به مشاور بگم دیوونه شدم؟؟

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من عقل الانموداشتم هیچ وقت ازدواج نمی کردم و عاشق کسی کسی نمیشدم

آخه چرا؟

به مشاور بگم دیوونه شدم؟؟

نه همینارو براش توضیح بده

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
نه همینارو براش توضیح بده

آها

متولد 83 هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله سال تولدم رو واقعی نوشتم

بله سال تولدم رو واقعی نوشتم

عزیزم تورو خدا توی این سن بیخیال این حرفا

خواهش میکنم

به درست برس

خودتو اذیت نکن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عزیزم تورو خدا توی این سن بیخیال این حرفا خواهش میکنم به درست برس خودتو اذیت نکن

حواسم به درسم هست . درس با عشق رو کلا از هم جدا میدونم . ممنون که تو تایپکم شرکت کردی❤🌷