2777
2789

توروخدا کمک کنی45 روزشه!!!

نمیخوابه کارمو بکنم.

وقتی ام میخوابه ی دقیقه نمیشه بیدار میشه.

😞

💚باخدا می رقصانم تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...😉

رفلاکس داره عزیزم.شیر خودت رو اگر نیدی باید رژیم لبنیات گاوی و تخم نرغ و کنجد و..اینا بگیری..اگر شیر خشکیه هم شیر خشک مناسب بچه های رفلاکسی

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفلاکس داره عزیزم.شیر خودت رو اگر نیدی باید رژیم لبنیات گاوی و تخم نرغ و کنجد و..اینا بگیری..اگر شیر ...

عزیزم فقط با یک علامت نمیشه گفت رفلاکسه!

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑
من بچمو همیشه با صدای تی وی روشن میخوابوندم نذاشتم خوابش سبک بشه  الان تو بلندترین سروصدا هم ...

اره صدای سشوار و جاروبرقی هم بود!

یه مادر که میخواد مستقل  باشه...پیج تاج  عروس و اکسسوری زیبامون   taj_aroos.art 👑

خوابش سبک نیست.یا رفلاکس داره یا سیر نمیشه.

ولی از من به تو نصیحت از الان به هیچ وجه خونرو ساکت نکن که بخوابه وگرنه وقتی بزرگ شد هیچ کجا آروم نمیگیره که بخوابه.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
رفلاکس داره عزیزم.شیر خودت رو اگر نیدی باید رژیم لبنیات گاوی و تخم نرغ و کنجد و..اینا بگیری..اگر شیر ...

نمیدونم والی بالانمیاره ک!!!!

💚باخدا می رقصانم تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...😉