2777
2789
عنوان

کمک

90 بازدید | 8 پست

میگم‌چنین برنامه هست که کسی بتونه رووشی کسی نصب کنه که تماسا پیاماشو چک‌کنه ولی اون‌شهص نفهمه چنین برنامه ایی تو گوشیشه

خداجون‌بمون رحم‌کن...خداااا توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کسی میپرسم میگه که وقتی کسی بش زنگ‌میزنه صدا از گوشیش نمیاد از گوشی اون شخص صدا میاد اعلان براش میاد ولی براون فقط پیام‌میاد که چنین تماسی داشته

خداجون‌بمون رحم‌کن...خداااا توروخدا
اجی مریمم درخواستمو قبول کن لطفا

حتی منم؟

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی
برای کسی میپرسم میگه که وقتی کسی بش زنگ‌میزنه صدا از گوشیش نمیاد از گوشی اون شخص صدا میاد اعلان براش ...

اجی

دل تنگت شدم

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی