2777
2789

من به قیافم ندارم 

ولی الان حس بدی دارم چون قول دادم برم بادوستم لباس مجلسی بخره واسه هالووین فردا ولی از دیشب تا حالا بیدارم ساعت ۱۰ هم کلاس دارم بعدش باید برم خرید 

یک هفته ام مرخصی پ دارم 😖😖😖😖😖

I'd walk straight through the bullet😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از امروز کارهای دندونام شروع میشه دکتر گفته شاید یه ماه طول بکشه

خوشبحالت.من وضع مالیم خوب نیست نمیتونم درست کنم 

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
خوشبحالت.من وضع مالیم خوب نیست نمیتونم درست کنم 

نه بابا وضع ما هم خوب نیست کلی گشتم دکتر ارزون گیر آوردم اینم گفت ۲۷۰۰ میشه بعد یه سری تخفیف و نمیدونم درصد زد گفت آخرش ۲ میلیون

شوهرم هم بیکاره

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌
قبلن اینطوری بودم ببین یهویی خیلی لاغر شدم کلن از ریختو قیافه افتادم  برا همین ناراحتم

خب چاق شو کاری نداره که

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
نه بابا وضع ما هم خوب نیست کلی گشتم دکتر ارزون گیر آوردم اینم گفت ۲۷۰۰ میشه بعد یه سری تخفیف و نمیدو ...

خوب ک شوهرتم بیکاره و باز تونستی ۲ ت هزینه کنی واسه دندونات

منبع درامدی دارین اخه اگه بیکار باشه خورد و خوراک سخته چ برسه عملای زیبایی

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
نه بابا وضع ما هم خوب نیست کلی گشتم دکتر ارزون گیر آوردم اینم گفت ۲۷۰۰ میشه بعد یه سری تخفیف و نمیدو ...

خیلی خوبه منم باید بگردم یه ادم منصف پیدا کنم.شوعرمنم کارخوبی نداره.انشاالله موفق باشی

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
خوب ک شوهرتم بیکاره و باز تونستی ۲ ت هزینه کنی واسه دندونات منبع درامدی دارین اخه اگه بیکار باشه خو ...

تا چهار ماه پیش کار داشت توی بازار بزرگ تهران مغازه داشت البته اجاره ای و کارمون خوب بود اما شوهرم از اول زندگی دوست داشت گرگان زندگی کنه

چهار ماه پیش بعد ۸ سال که یه سرمایه جمع کردیم اومدیم گرگان ولی هنوز نتونستیم یه زمین پیدا کنیم میدونی دلم نمیاد خیلی بهش فشار بیارم ولی اون اصرار داره دندونام درست شه چون یهو بعد زایملن چند تاش خراب شد میگه اینم واجبه خب درد هم دارم ولی نمیخواستم به روش بیارم اگه زمین پیدا نکنیم خب این سرمایه هم تموم میشه دیگه تو این گرونی....

یه وقتایی توی تنهایی هام خودمو بغل میکنم و میگم غصه نخور دیوونه من که باهاتم😌