2777
2789
خودشون که متوجه این قضیه نیستن! تو ناخوداگاهشون نهادینه ست دید جنسیتی اصلا اسم پروین به ذهنشون خطور ...

بابا خدایی اینجور تحلیل شما بوی جنسیت زدگی و پیشداوری میده دیگه   

خودمونیم یکجور فاز توهم توطئه تاریخی هم قاطیش کردین   

دیوار کوتاه تر از دیوار مردا نبود دیگه، اونم تو سایتی که اکثریت خانومن

بابا خدایی اینجور تحلیل شما بوی جنسیت زدگی و پیشداوری میده دیگه     خودمون یکجور فاز توه ...

باور کن تو ٦سالی که ادبیات خوندم تو بهترین دانشگاها ٦بار هم اسم پروینو نشنیدم!!!! چی کم داره از ایرج میرزا مثلا? یا ازعشقی!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرج میرزا      

والا!!! 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
باور کن تو ٦سالی که ادبیات خوندم تو بهترین دانشگاها ٦بار هم اسم پروینو نشنیدم!!!! چی کم داره از ایرج ...

خب البته ایرج میرزا شاعر اروتیک طبیعی که از فردوسی هم معروف تر بشه   

ولی جدا این توضیحات به نظر من علت ماجرا نبود 

خب البته ایرج میرزا شاعر اروتیک طبیعی که از فردوسی هم معروف تر بشه     ولی جدا این توضیح ...

😠

باشه باشه            

پروین در طول حیاتش هم کسی جدی نمیگرفتش غیر از پدرش. دیگه شعرش بماند

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ای باد چو عزم آن زمین خواهی کرد

رخ در رخ یار نازنین خواهی کرد

از ماش بسی دعا و خدمت برسان

گو یاد ز دوستان چنین خواهی کرد؟

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....