2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه!!!

اره اره 😊

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

نقش ِچشمان ِخمارت ، چه كشيدن دارد !

سايه ساران ِدو زلفت ، چه لميدن دارد !

آن قدر خوب و مليحي كه به يك جرعه نگاه 

حس ِمستي لبت ، طعم ِچشيدن دارد

مثل ِموسيقي ِشوري ، كه بيات ِتُركش 

پرده ها دارد و بي پرده ، شنيدن دارد

اين تپش چيست ، كه در سينه ي لرزان ِتو نيز

همچو آهوبره اي ، شوق ِجهيدن دارد

تو تمناي ِغزل كردي و گلواژه شكفت

گل ، ز گلخانه ي دامان ِتو چيدن دارد

عطر ِگيسوي ِتو را گر ببرد ، دست ِنسيم

تا فرا سوي ِزمان ، باز دويدن دارد

بهتر از هر گل ِنازي و به نازت ، نازم

نازنين ! هر چه كنی نازخریدن دارد…

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

هر کسی از ظن خود شد یار من

من که نفهمیدم چی به چیه انقدر کتابی حرف زدید😐😐

کسی رو که میخوادد بره دویدنو یادش بدید.                  یه لقمه نون و پنیرم واسش بزارید که وسط.                 راه ضعف نکنه برگرده  
نه دیگه قبول ندارم. این ازون استدلال های ظلم تاریخی به زنان و ... است. این تحلیل اینجوری وارد فاز ا ...

یه دلیل منطقی بیار که چرا شعرش مغفول واقع شده!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
یه دلیل منطقی بیار که چرا شعرش مغفول واقع شده!

آخه من مهندسم 

نقاد و مفسر و تحلیلگر شعر نیستم. یعنی زمینه اش رو ندارم. من فقط اینطور حس کردم که در حق پروین کم لطفی میشه، شایدم من در اشتباهم.

ولی اون جمله «چون زنه» به نظرم یک جمله احساسیه.

آخه من مهندسم  نقاد و مفسر و تحلیلگر شعر نیستم. یعنی زمینه اش رو ندارم. من فقط اینطور حس کردم ...

😁

من دانشجوی سال اخر دکتری ادبیاتم!

با اطمینان بهت میگم بهش بها داده نشده چون زنه !

😁 من دانشجوی سال اخر دکتری ادبیاتم! با اطمینان بهت میگم بهش بها داده نشده چون زنه !

اتفاقا خودش یک شعر داره اگر اشتباه نکنم به اسم زن در ایران.

زن در ایران، پیش از این گویی که ایرانی نبود
پیشه‌اش، جز تیره‌روزی و پریشانی نبود...

ولی الان واقعا یک سوالی دارم یعنی از بین این همه استاد و ادیب در قید حیات هیچکدوم به پروین بها نمیدن؟

برام عجیب ادبا درگیر بحث جنسیتی و زن و مرد باشن

اتفاقا خودش یک شعر داره اگر اشتباه نکنم به اسم زن در ایران. زن در ایران، پیش از این گویی که ایرانی ...

خودشون که متوجه این قضیه نیستن! تو ناخوداگاهشون نهادینه ست دید جنسیتی

اصلا اسم پروین به ذهنشون خطور نمیکنه! 

مگه اینکه بحث درمورد شاعران زن باشه 😁