چون آدم ها خانواده خودشون را هم حتی خودشون انتخاب نکردند , و ممکنه توش,کلی مشکلات باشه ولی چاره ای ندارند و با شرایطش می سازند, کاش توی زندگی متاهلی هم آدم ها فکر کنند نمیشه عوض کرد و سعی کرد اصلاح کرد,
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما پدر و مادرت رو خودت انتخاب نکردی ولی همسرت و زندگی جدیدت دو خودت انتخاب میکنی اگه کسی میخواد تو زندگی دومش هم گند بزنه دیگه دست خودشه نه کسه دیگه ای
بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
یچیزایی تحملش سخته مثلا کسی که معتاده ۱۰بار ترک کنه بار یازدهم باز بره سراغ مواد سوختن و ساختن ظلمه
کسی که هوس بازه و چندبار خیانت کرده بازم سوختن و ساختن ظلمه
دست بزن داره حتی با تعهد دادن تو دادگاه درست نشه زندگی کردن باهاش خودکشی محضه
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
قبول ندارم همسر انتخاب ادمه اگه انتخاب ادم اشتباه باشه و نشه رابطه رو درست کرد نباید سوخت و ساخت.دلیل نمیشه ادم بخاطر انتخاب اشتباه اون اشتباه رو تا اخر عمر ادامه بده.
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺