2777
2789
عنوان

بیاید مدل امروزمو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی یه پزشک برا معالجه بیماری سخت و عنل سخت ک بیشتر از مثلن 10 سالعت طول بکشه یاعملی ک با روده وچیزای وحشتناک سرکار داشته باشه انقد نمیگه حس بد داشم انجام نمیدادم ولی خالا انجامش دادم خیلی جالب بود برام کلن یه میکرو بود دیگه زندگی کسیو نجان ندادی ک با این لحنت 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

عالیه کاش آخرش یه خورده ابروهای خودش رو کوتاه میکردی و عکس مینداختی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
حالا خوبه غش نکردی کف بدی بیرون 😐🤦‍♀️ اخه قلب درد چراااا

اون تصویرش واقعا درد ناک بود گوشت سبز رنگ ناهموار که زیر دستت حسش میکردی مثل پوستت نبود.

حالم باز بد شد😭😭😭😭

ینی یه پزشک برا معالجه بیماری سخت و عنل سخت ک بیشتر از مثلن 10 سالعت طول بکشه یاعملی ک با روده وچیزا ...

اون دکتره عادت کرده .وهرکی حس خاص خودشو داره تا جایی که میدونم خدا دستگاه کپی نداره وهمه مارو مثل هم کپی نکرده.

من تازه کارم له گوشت اصافه سبز شل ول عادت نکردم یعنی هر روز صبحونه گوشت اضافه اینو اونو نمیخوردم که عادی بشه برام.

و من همش ۲۰ سالمه روحبه من خیلی حساسه پس بعضی چیزا برای من بسیار سخت وغیر قابل تحمله چون نمیتونم درد کسیو ببینم‌

وبرای شما عادیه چون عادت کردید .

من اهواز وخرمشهر وماشهرم.در این سه منطقه فعالیت میکنم. ۱۵۰.

چه خوب..من ۲۰۰ دادم سایه ابرو زدم اصلا رنگ نگرفته همون موهای خودمه..😔شوهرم میگه چیشد پس سایه ابروت 😐😐بنظرت چرا رنگ نگرفته؟😔

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
حالا خوبه غش نکردی کف بدی بیرون 😐🤦‍♀️ اخه قلب درد چراااا

استارتر درست میگه...من ابروهامو میکرو زدم...اونم پراکنده..ن کامل...این تیغو ک میکشید گوشت تنم میریخت..جیغم دراومد..درد نداشتا...ولی این خرت خرتش عذاب میده ادمو..خراش روحه..الان یادم میفته حالم بد میشع

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند