2777
2789

لطفا هرکی حدودش رو هم میدونه بگه 

میدونم معیار داره و همینجوری محتسبه نمیشه.میخوام بدونم چقدر میشه حدودا

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
نفقه ی زن؟یا بچه؟بعدش اگر واسه بچه باشه فک کنم پسر دختر هم متفاوت باشن

فقط زن

اگه میدونین بگین خیلی ممنون

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط زن اگه میدونین بگین خیلی ممنون

ببین عزیزم بسته به شرایط خونه ی پدریت داره که اونجایی اگر خوب باشه وضعتون و لیسانس هم داشته باشی در حد۴۰۰.۵۰۰و گرنه به ۳۰۰و۲۵۰به اینور هست

I'd walk straight through the bullet😏
ببین عزیزم بسته به شرایط خونه ی پدریت داره که اونجایی اگر خوب باشه وضعتون و لیسانس هم داشته باشی در ...

ماهیانه؟؟؟

ببین عزیزم بسته به شرایط خونه ی پدریت داره که اونجایی اگر خوب باشه وضعتون و لیسانس هم داشته باشی در ...

دانشجو هستم برای لیسانس

ماهیانه؟؟؟

بله 

خیلی به میزان تحصیلات ربط داره اگر تحصیلات نداری کمتر هست و همچنین شرایط خونه ی پدریت اگر پایین باشه باز نفقه در همون حد پایین به ۲۰۰این ورا کشیده میشه من تاحالا ماهی ۱۵۰ندیدم اما ۲۰۰و دیدم ک دوست خودم طلاق گرفت

البته به عقد و ازدواج هم ربط داره اگر ازدواج کرده ای هزینش فرق میکنه اگر فقط عقد بودی کمتر

I'd walk straight through the bullet😏
بله  خیلی به میزان تحصیلات ربط داره اگر تحصیلات نداری کمتر هست و همچنین شرایط خونه ی پدریت اگر ...

ازدواج کردم

در همون حد ۴۰۰به ۵۰۰هست 

ممنونم که جواب دادی خیلی لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم انشالله مشکلت حل بشه❤❤❤

❤❤❤ممنونم