2777
2789
عنوان

تا حالا سوپرایز شدین😍😍😍

117 بازدید | 7 پست

من امشب مهمون داشتم حدود 50نفر.ی مهمونی دوره ای ک عمو و عمه هام بودند.امشب شب تولدمه.شوهرم یهو وسط مجلس کیک اورد و سوپرایزم کرد.خیلی جالب بود.

شده تا حالا کسی سوپرایزتون کرده باشه.چجوری؟و چه کسی بوده؟عکس العملتون چی بوده اون لحظه؟

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍

دوس پسرم بود.

روز تولدم دست خالی اومد  اولش ناراحت شدم که اره واسش مهم نبود یکم بد اخلاقی کردم  ولی رفتیم کافه نشستیم نیم ساعت گذشت،یهو اهنگ تولدت مبارک پخش کردن و کیک و کادو و گل  اوردن واسم:)

نگو بیچاره از قبل رفته همرو داده کافه هماهنگ کرده😂😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم دو روز بود دوست شده بودم روز سوم كه قرار شد همو ببينيم يهو از پشت گلو كه وسطش انگشتري كه دو ...

وای چ رمانتیک

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍

تولدم بود سال اخر دبیرستان بودم تعطیل شدیم یهو دوستم با جیغ دستمو گرفت برد بیرون دیدم وسط حیاط مدرسه دوس پسرم با یه دسته گل وایساده همونجا ازم خواستگاری کردم و انگشتر دستم کرد