وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منخودم بندانداز دارم توخونه صورتمو بندمیندازم اونم بستگی ب حال و حوصلم داره این سری فککنم یک ماه و نیمی شد ، ابروهامم ماهی یکبار یا دوماهی یبار ارایشگاه میرم خودم توخونه مرتب میکنم ، موهامم اصلاً رنگ نمیذارم شوهرم موها خودمو بیشتر دوست داره
صورتم هفته ای بیار بند میکنم. ابرو هام هر سه هفته یبار. بدنم هر ماه بعد پریود میرم اپیلاسیون. کلا یبار موقع عروس موهامو لایت کردم دیگه حالا حالاها سراغ رنگ مو نمیرم. لباس زیر زیااااااد دارم رو جهاز که هنوز استفاده نشده. آرایش هم معمولا هر وقت شوهرم میخاد بیاد البته نه همیشه. ولی عطر همیشه میزنم