2821
2789
عنوان

دوستان بیاین کمک

111 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان من ۸ هفته باردارم قبل بارداریم البته یه سال قبلش پرولاکتینم بالا بود که با دارو نرمال شد و چن بار آز دادم بازم نرمال بود tshام هم نرمال بود که تو بارداری بالا رفت و شد ۵/۵ که دکتر بهم لووتیروکسین داد الان تو بعضی جاها خوندم که این دو تا ینی پرولاکتین و کم کاری تیروئید با هم ارتباط دارن به نظرتون ممکنه پرولاکتینم هم افزایش پیدا کرده باشه ؟ خیلی نگرانم لطفا کمک کنین دوستان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب دوباره ازمایش بده. کلا این تیروئید تو بارداری هفتاد درصد خانوما کم کار میشه حالا ممکنه ی دلیلشم ه ...

خب آزمایش تیروئید که میدم دکتر گفته یه ماه بعد از اولی فقط پرولاکتینو نمیدونم که تو بارداری افزایش پیدا کردنش نرماله یا نه 

عزیزم نکنه تا اونموقع اتفاقی واسه نی نیم بیفته 

ایجونم، نگران نباش نگرانی بدتره❤ ولی در کل یه سر به دکترت بزن همین روزا

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
خب آزمایش تیروئید که میدم دکتر گفته یه ماه بعد از اولی فقط پرولاکتینو نمیدونم که تو بارداری افزایش پ ...

احتمال زیاد نرماله نترس این مشکل تیروئید و خیلب از خانومای باردار پیدا می کنن 

احتمال زیاد نرماله نترس این مشکل تیروئید و خیلب از خانومای باردار پیدا می کنن 

اصلا تا حالا به این موضوع فک نکرده بودم و اینکه چرا اصلا یادم نیفتاد به پزشکم بگم من قبلا پرولاکتینم بالا بوده و الان واقعا نگرانم که چرا وقتی همیشه تیروئیدم نرمال بود اینهمه بالا رقته 

اصلا تا حالا به این موضوع فک نکرده بودم و اینکه چرا اصلا یادم نیفتاد به پزشکم بگم من قبلا پرولاکتینم ...

من هیچ مشکلی قبل بارداری نداشتم ولی الان تیروئیدم کم کاره از اول بارداریم. رایجه کلا. به خودت استرس نده و داروهاتو سر موقه مصرف کن 

من هیچ مشکلی قبل بارداری نداشتم ولی الان تیروئیدم کم کاره از اول بارداریم. رایجه کلا. به خودت استرس ...

داروهامو مرتب استفاده میکنم گلم یه لحظه استرس به جونم افتاد زود باید برم آزمایش بدم و گرنه خیالم راحت نمیشه 

داروهامو مرتب استفاده میکنم گلم یه لحظه استرس به جونم افتاد زود باید برم آزمایش بدم و گرنه خیالم راح ...

خب خداروشکر. من فقط میدونم اضطراب واسه خودت و نی نی سمه. مراقب خودت باش 

خب خداروشکر. من فقط میدونم اضطراب واسه خودت و نی نی سمه. مراقب خودت باش 

چشم عزیزم خیلی ممنون از دلگرمیت به نظرت اگه بالا باشه میتونه آسیبی به نی نیم بزنه ؟ 

چشم عزیزم خیلی ممنون از دلگرمیت به نظرت اگه بالا باشه میتونه آسیبی به نی نیم بزنه ؟ 

فدات. نه عزیزم الان همه چی با دارو کنترل میشه و نمیذارن اتفاقی نه برای مادر و نه  برای بچه بیفته