2777
2789
عنوان

پوست

53 بازدید | 2 پست

سلام دوستان حدود 5 ماهه صورتم چنتا جوش و تعداد زیادی جای جوش و لک داره که همینطوری رو پوستم موندن رفتم دکتر بهم ژل بنزوئیل پروکساید و پماد اداپالن دادو قرص یکم بهتر شد ولی خوب نشد لطفا کسایی که تجربشو داشتن بگن چیکار کنم خسته شدم بخدا؟ 

من که یه دوره پوستمو ول کردم یک افتضاح به تمام معنا شده بود، چون فک میکردم پوستم همیشه جوون و تازه میمونه! بعد که به چه کنم چه کنم افتادم انواع دوا دکتر و درمانهای خانگی هیییچ اثر نکرد بلکه به میزان اضطراب و افسردگیم اضافه کرد، خدا خواست دری به تخته خورد من با کرم دستساز یک خانم آشنا شدم، یعنی یک کلام شد آب رو آتیش نه تنها تیرگی و کدری را از بین برد جای جوش و منافذ و خطوط سطحی، بعد من که همه دیدن چقدر پوستم خوب شد همه فامیل خودم و شوهرم و خانواده و دوستان دارن میزن یواش یواش این کرمه آوازه اش به همه رسید، خداروشکر همه هم بدون استثنا راضی هستن، بعضی ها که کرم میلیونی ها را ول کردند دارن از این میزنن. بعد که پوستم خوب شد جون گرفت، حالا روتین و مراقبت پوستی باعث پیشگیری و برگشت ناپذیری شد، انواع روغن ها و ماسک های میوه و ویتامین ای و تغذیه و آب.

حالا اگر  بازم بتونم کمکی کنم سوال داشتید در خدمتم.

من که یه دوره پوستمو ول کردم یک افتضاح به تمام معنا شده بود، چون فک میکردم پوستم همیشه جوون و تازه م ...

در ضمن دوستان اگر کسی دوست داشت بیشتر با هم در ارتباط باشیم، من زیاد تو نی نی سایت فعال نیستم، ولی شاید اگر وقت کردم توی تلگرام کامل توضیح بدم چرا پوستم یه دوره خیلی خراب شد و بعد چطور باز خوب شد، البته اگر ببینم کسی میخواد درموردش بدونه. شما هم اگر واقعا چیزی بلدید برام بفرستید تا ازتون یاد بگیرم. اینجا باهام در ارتباط باشید:URbeautifull@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.