2777
2789

اصلا حواسم به هیچی نیست..هرکی یه چیزی میگه سریع گریه ام میگیره...

الان مجبورم بخاطر موضوعی دوهفته برم جایی..

دارم میمیرم از بس گریه کردم دلم برای مامانم تنگ میشه یه اضطراب وحشتناکی گرفتم که دارم که قراره از مامانم جداشم..

دیگه تحمل جدایی ندارم😢

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

مامانمم از عصر که من گریه میکنم دیگه طفلک ازغصه زد زیر گریه..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واسه دو هفته ست مرتب با مامان در ارتباط باش،کمتر دلتنگ بشی☺🤗

مرسی..بچه ها دعا کنید زود این دوهفته تموم شه

ان شالله زود تموم میشه ،بهش فکر نکن که سخت نگذره💖

ممنونم مهربون 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

سعدی به روزگاران مهری نشسته بردل

بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران

مدتی دیگه برمیگردین به روال قبل فقط نذارین کس دیگه‌ای نزدیک بشه بهتون تا شرایط روحیتون اوکی بشه

عقاید من مال من ؛ عقاید شما مال شما . اگر اختلاف نظری هست نیازی به توهین و گزارش زدن نیست مستقیماً بگو !