2777
2789
عنوان

با این پسر چ کنم؟؟ پلیییز help

444 بازدید | 27 پست

دیروز اومد مغازه گفت من از فامیلای مغازه کناریم عاشق دخترش شدم بهم نمیده میگه اعصاب نداری

وضع مالیمم خیلی خوبه و فلان و اینا وایساد پیش من درد دل کرد😕

گفت اینجا بهت حقوق کم میدن گفت اگه کاری جای پیدا بشه میری گفتم اره گفت خو شمارت بده منم دادم😖

حالا امروز پیام داد منم گفتم درست نیست اگه کار واجبی داشتید تماس بگیرید حالا اومده مغازه میگه من که قصد بدی نداشتم چرا میگی پیام ندم

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

چرا شماره دادی!

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره بهت وعده کار داده اغفالت کنه 

من اغفال نمیشم

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
از کجا معلوم اصلا اون داستان از خودش درنیاورده باشه

خانواده دختره میشناسم

شما و اقا پسر و اون دختری که این پسر میخواد؟

من ۲۱ پسر ۲۵ دختر همسن و سال خودمه