2777
2789
عنوان

تغذیتون تویه بارداری

268 بازدید | 29 پست

خانوما شما تغذیتون تو بارداری چیا بوده چقد اهمیت میدادید

مثلا هله هوله ...یا نوشابه و اینا چقد مصرف میکردید اصلا مصرف می کردید ?

کلا چطور بودین حساس یا بیخیال

من جالبه اون موقع ها روزای عادی پفک نمیخوردم ...ولی الان علاقه ی خاصی به پفک پیدا کردم ....خیلی جلو خودمو میگیرم نخورم 🤤😢😪😁

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

سعی میکنم هله هوله نخورم ولی تو ۳ ماه ۲ بار نوشابه خوردم البته کم

۳ بار چیپس خوردم  ۲ بار پفک

الانم دلم پفک میخواد نمیدونم میتونم جلو خودمو بگیرم یا نه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزایی که ضرر داره نمیخورم قبل از بارداریمم اصلا نوشابه و پفک لب نمیزدم الانم نمیخورم چیپس دوس داشتم اونم فلفلی ولی بعد بارداریم دو سه تا دونه خوردم اونم ساده. بسته نه ها چند تا دونه. بیشتر غذا و میوه سبزیجات میخورم گاهی هم اجیل و بیسکوییت هم کم میخورم خرما میخورم و شاید گاهی خودم کیک درست کنم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

راحتم‌خودمو ازار نمیدم سختم نمیگیرم 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

من ۵ ماهم تموم شده ، خدارو شکر از چیپسو پفک ، کیک و شیرینی جات بدم میومدو لب نزدم ، ولی چند باری پیتزا و ساندویچ خوردم 😖

میوه و مغزیجاتو انجیر خربزه ، انار زیاد خوردم

من ۵ ماهم تموم شده ، خدارو شکر از چیپسو پفک ، کیک و شیرینی جات بدم میومدو لب نزدم ، ولی چند باری پیت ...

وای منم انجیر زیاد خوردم با شلیل و هلو و هندونه. اونقدی که دیگه از هندونه بدم میاد بعدشم از شلیل و هلو در اخرم انجیر. خدا کنه بعد بارداریم دوست داشته باشم این میوه ها رو بازم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
میوه نباشه طاقتم‌تموم‌میشه

منم با میوه زنده ام ، بخاطر اینکه چاق نشم غذا کم میهورم ، اما میوه ، گردو بادوم انجیر خشک زیاد میخورم

شبا هم عشق نون پنیر گوجه با گردو و سبزی دارم😋

وای منم انجیر زیاد خوردم با شلیل و هلو و هندونه. اونقدی که دیگه از هندونه بدم میاد بعدشم از شلیل و ه ...

انجیر خیلی خوبه ، واسه مغز و استخون بندی ، بابام یه درخته بزرگ انجیر دارن هم تازه شو خوردم هم کلی برام افتابی خشک کرده میخورم ، راستی زیتونم زیاد میخورم