خانم ها یک راه حل برای مشغول بودن در خانه در دوران بارداری و دوری از استرس سراغ دارم.
چه کاری؟ بروید یک کارگزاری یا دفتر پیشخوان برای کد آنلاین بورس ثبت نام کنید.
اونوقت وقتی کد آنلاین براتون اومد باهاش سهام عرضه اولیه بخرید اصلا ضرر ندارد و یک یا دوهفته بعدش بفروشید و سود خوبی میکنید.
اینطوری هم مشغول یه کاری شدید هم کمتر تو فکر می روید هم سود خوبی تو بورس می کنید.
مدارک لازم برای گرفتن کد بورس:
1-اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی آنها کامل
2-کپی مدرک تحصیلی دیپلم یا بالاتر از دیپلم.هر کدامش را دارید.
3-شماره حساب و شبا بانک ملت یا ملی.بعضی کارگزاریها بانک تجارت و صادرات هم قبول میکنند.
4-ایمیل خودتون و کد پستی خانه
5-قبل از رفتن برای ثبت نام خودتون در منزل در سامانه سجام ثبت نام کنید و کد 10 رقمی را برای کارگزاری ببرید.
6-ثبت نامش 20 تا 40 هزار تومان براتون هزینه دارد.بستگی به کارگزاری یا دفتر پیشخوان دارد.
برای خرید عرضه اولیه ها معمولا بین 50 هزار تومان تا 500 هزار تومان پول میخاد.هر ماه یک عرضه اولیه است میخرید یکی دو هفته بعد میفروشید بین 25 تا 50 درصد و شاید بیشتر سود میکنید.
7-تمام مراکز استانها کارگزاری بورس دارند.شهرهای متوسط هم کارگزاری دارند.اما شهرهای کوچک باید بروند دفاتر پیشخوان ثبت نام کنند.
سایت فراسا مراجعه کنید کارگزاران عضو و لیست شهرها و کارگزاریها موجود است.
معروفترین و بهترین کارگزاری آگاه و مفید است که لیست کارگزاریها و دفاتر پیشخوان طرف قرارداشون در سایت آنها موجود است.هر شهری کارگزاری نبود به دفاتر پیشخوان که کد آنلاین آگاه و مفید می دهند مراجعه کنید.
اگر بعدا سود خوبی کردید برایم دعا کنید.امروز به نیت امام رضا (ع) نذر کردم خیلی ها را تشویق به گرفتن کد بورس و خرید عرضه اولیه کنم تا مشکلات مالی برخی ها را حل کنم.حتمن ثبت نام کنید.