2777
2789

خانم ها یک راه حل برای مشغول بودن در خانه در دوران بارداری و دوری از استرس سراغ دارم.

چه کاری؟ بروید یک کارگزاری یا دفتر پیشخوان برای کد آنلاین بورس ثبت نام کنید.

اونوقت وقتی کد آنلاین براتون اومد باهاش سهام عرضه اولیه بخرید اصلا ضرر ندارد و  یک یا دوهفته بعدش بفروشید و سود خوبی میکنید.

اینطوری هم مشغول یه کاری شدید هم کمتر تو فکر می روید هم سود خوبی تو بورس می کنید.

مدارک لازم برای گرفتن کد بورس:

1-اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی آنها کامل

2-کپی مدرک تحصیلی دیپلم یا  بالاتر از دیپلم.هر کدامش را دارید.

3-شماره حساب و شبا   بانک ملت یا ملی.بعضی کارگزاریها بانک تجارت و صادرات هم قبول میکنند.

4-ایمیل خودتون و کد پستی خانه

5-قبل از رفتن برای ثبت نام خودتون در منزل در سامانه سجام ثبت نام کنید و کد 10 رقمی را برای کارگزاری ببرید.

6-ثبت نامش 20 تا 40 هزار تومان براتون هزینه دارد.بستگی به کارگزاری یا دفتر پیشخوان دارد.

برای خرید عرضه اولیه ها معمولا بین 50 هزار تومان تا 500 هزار تومان پول میخاد.هر ماه یک عرضه اولیه است میخرید یکی دو هفته بعد میفروشید بین 25 تا 50 درصد و شاید بیشتر سود میکنید.

7-تمام مراکز استانها کارگزاری بورس دارند.شهرهای متوسط هم کارگزاری دارند.اما شهرهای کوچک باید بروند دفاتر پیشخوان ثبت نام کنند.

سایت فراسا مراجعه کنید کارگزاران عضو و لیست شهرها و کارگزاریها موجود است.

معروفترین و بهترین کارگزاری آگاه و مفید است که لیست کارگزاریها و دفاتر پیشخوان طرف قرارداشون در سایت آنها موجود است.هر شهری کارگزاری نبود به دفاتر پیشخوان که کد آنلاین آگاه و مفید می دهند مراجعه کنید.

اگر بعدا سود خوبی کردید برایم دعا کنید.امروز به نیت امام رضا (ع) نذر کردم خیلی ها را تشویق به گرفتن کد بورس و خرید عرضه اولیه کنم تا مشکلات مالی برخی ها را حل کنم.حتمن ثبت نام کنید.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا کد آنلاین بورس قمار بازی نیست.بورس اوراق بهادار زیر نظر دولت است.پس مطمئن است برای سرمایه گذاری.

فقط باید یک کارت بانکی رمز دوم دار داشته باشید وقتی پیام عرضه اولیه براتون اومد وارد پروفایل کارگزاری خودتون میشوید و کد بورسی خودتون را شارژ کنید و عرضه اولیه را طبق زمان اعلام شده بخرید.

مثل انتخاب واحد دانشگاه است.

نحوه کار کد آنلاین خیلی ساده است.حتی یک بچه هم یک روزه یاد میگیره.

اگر کسی تو 6 ماه گذشته کد آنلاین بورس داشته حدود  1 میلیون تومان تو عرضه اولیه ها سود کرده.عرضه اولیه سهامی است که دولت تو بورس ارزان تر عرضه میکند برای همین از فردای خرید شما قیمتش تو بورس هر روز 5 درصد رشد میکند.

کد بورس فقط مناسب کسانی است که اینترنت داشته باشند و بتوانند خرید آنلاین انجام دهند.

کارگزاری آگاه و مفید برای افراد زیر 18 سال و افراد زیر دیپلم کد آفلاین هم صادر میکند.

اینطوری میتوانید خانوادگی ثبت نام کنید و چند عرضه اولیه بخرید و سودتون چند برابر میشود.

افرادی که مشکل مالی دارند امتحان کنند شک نکنید خیلی بعدش خوشحال میشوید.

پول درآوردن سخت شده.این راه هم من بشما گفتم.پس دعا برای من یادتون نرود.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

کارگزاری آگاه به نظرم بهتر از سجامه

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام من سهام دارم اما کد خودم رو کاغذشو گم کردم آیا اطلاع دارید چطور میشه از کدم باخبر بشم؟

زنگ بزن دفتر تهران کارگزاری خودت برات دوباره میفرستن.

با چند تومان میشه سرمایه گذاری با سود کرد؟

با 200 هزار تومن هم میشه.دوستانم با 200 هزار تومن تو یکماه 2 تا عرضه اولیه خریدند  100 هزار تومن سود کردند.

عزیزم مرسی که اطلاعات مفیدتو در اختیار میزاری  چندتا سوال گفتی بین 50تا 500تومن قیمت عرضه اولی ...

هر ماه یک عرضه هست.اگر سهامی بیشتر از 500 هزار تومان باشه میشود.بستگی به اندازه سهام است.اما بیشترش همین اندازه است.

هر نفر یک عرضه میتواند بخرد.هر دفعه یکی