2777
2789
عنوان

به هم فکری باهاتون احتیاج دارم

448 بازدید | 63 پست

سلام 

من یه ازدواج ناموفق داشتم که بایه بچه ۳ماهه مجبور به طلاق  غیابی شدم بخاطر خیانت شوهرم ....خودم و کمکهای خانواده خودم دخترمو بزرگ کردم چون دخترم بابای واقعیش رو ببینه نمیشناسه و به شدت ازش متنفره ....شکر خدا هیچی واسش کم نذاشتم هیچی به دلش نموندتا بزرگ شد...الان ۷سالش هست ...پارسال مجددا ازدواج کردم با مردی که ۱۸سال ازم بزرگتر هست و باهاش رفتم یه شهر۱۰ساعت راه هست زندگی کنم  وبا دخترمم هیچ مشکلی نداشته و نداره ...ولی باخودم سریه چیزهای خیلی کوچیک یهو بحثمون میشه ...یه ماه پیش سرچیزهای خیلی خیلی الکی یهو کتکم میزد ...یه روز که خیلی بد کتکم زده بود زنگ زدم داداشم و بهش ماجرا رو گفتم ...داداشم با همکاری بقیه خانواده م منو اوردن شهرخودمون پیشه خانواده م ....تواین شهری که رفتیم هم من هم شوهرم کاملا غریب هستیم و هیچ دوست و اشنایی نداریم ...شوهرم بخاطر محل کارش اونجاست ....من و دخترم اومدیم....صورتم ورم داشت و لبهام کبود بود ابجیم بردم بیمارستان گفتن از داخل بینی ش شکسته ....

شوهرم نمیدونست از ماجرای کتکهاش خانواده م خبر داشته دارن ...زنگ زد که احوال پرسی کنه مامانم بهش گفت ازت توقع نداشتم اینطور امانت داری کنی و کلی حرف و بحث دیگه 

یه ماه ما باهم تلفنی  بحث داشتیم و کارمون به طلاق کشید که شوهرم بیاد و بریم دادگاه توافقی جدابشیم 

ولی جفتمون همدیگرو به شدت دوست داریم

یه هفته جواب تلفن و پیام هاش هیچی رو نمیدادم و پاک میکردم 

تا اینکه دیروز بی اختیار جواب دادم فهمیدیم جفتمون بیشتر اون چیزی که فکر کنیم همدیگر رو دوست داریم 

حالا مامیخوایم اشتی کنیم خانواده من میگن باید طلاق بگیری 

این به درد زندگی کردن نمیخوره خیلی بداخلاق و عصبی هست واین سری بینی ت رو شکسته سری بعدی سرت رو میبره 

به شدت مخالفن....

به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......

ازش تعهد بگیر که تکرار بشه بد میبینه

جرات نکنه دیگه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش تعهد بگیر  تو دادگاه بعد برگرد 

بگو باید امنیت جانیمو   تایید کنی   وگرنه نمیام قبول کرد برو نکرد نرو

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

مردی که اینطور شما رو میزنه و عصبی هست و هیچ کاری برای جلب رضایت شما و خانواده ات نکرده فقط بهش وابسته هستی 

بیشتر فکر کن 

چون اینبار بری دیگه اعتراض نمیتونی بکنی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

شما رسما امنیت جانی ندارید 

تو این کتکا سرتون جایی بخوره چی؟!‌

بی اختیار بشه دخترتو بزنه چی؟!

این چه دوست داشتنیه که بینیتو شکسته؟!

من نمیگم جداشو نه اصلا

میگم اول هردو برید مشاور خانواده 

همسرت باید با یه روانشناس صحبت کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ادمی ک دست بزن داره تعادل روانی نداره اومدیمو دفعه بعد هلت داد خدایی نکرده سرت خورد به جایی،،یه وقت دختر اومد وسط خدایی نکرده طوریش شد،،من ک بشدت از این مردا میترسم،،مردی ک دوسداشتن سرش بشه زور بازوشو به رخ زن نمیکشه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀