من دو قلو باردارم...چند روز پیش ک رفتم سونو اول گفت بریج بعد ک دخترمو بررسی کرد دوباره این شیط ...
عزيزم
تو اين هفته ها جاشون بازه و مدام درحال چرخش ان
من تو دو هفته رفتم سونو
يه بار بريچ يبار سفاليك
دكتر سونو گفت دايما در حال چرخش ان
خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
حب من پیش ی دکتر حرفه ای رفتم ک دو سه تا از بچه های فیلمونم همینجوری تشخیص داد درسته ممنونم
انشالله ك درسته
من ك حرف كس ديگه قبول نميكنم
چون ٢ ماه اينجور شدم
ديگه مرددم
فقط انومالي درسته فقط و فقط
خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
نه عزیزم هیچ کاریم نکن جنین بزرگتر بشه خودش میاد بالا تا شیش ماهگی طبیعیه ی وقت دست کاری نکنی یا زیر ...
سلام اجی یعنی تا اخره شش ماه توی لگن هست پایین؟؟ من الان اخرشش ماهم سه روز دارم ک شش ماهم کامل شه بچه همش پایین هست تاچندروز پیشم همش تو واژنم بود الان ی ذره اندازه چندسانت بالاتره ولی همش زیردلم ورم یا برجستگی میبینم ک انگار بچس اومده پایین لگنم احساس میکنم داره میادبیرون فرنگی حتی استفاده میکنم ولی ب محض اینکه بشینم رو فرنگی باز میاد پایین